reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Teresko :-(
Dopinguję Wasze starania, uda się, zobaczysz :tak::tak:

A co do przedszkola - myślę, ze to dobry sposób, bo nasze dzieci coraz bardziej potrzebują towarzystwa do zabawy. Co więcej, zauważyłam, że się na wzajem dyscyplinują, więc pewnie Patrykowi przyda się i zabawa z rówieśnikami i samo przebywanie, jakaś nauka itd :-)

A czemu zrezygnowałaś z pracy? Wykańczała Cię?

reklama
ja padam na ryjocha. dziś miałam kociokwik straszny. na jutro planujęwyjazd do rodzinki na herbatkę - rodzinka jeszcze o tym nic nie wie.:-D:-D:-D

Tereska - Uda Wam się napewno tylko troche cierpliwości - pewnego pięknego dnia będziesz znów mile zaskoczona pozytywnym wynikiem na teście - trzymam kciuki i owocnych staranek

Kubie też przydałoby się wiecej kontaktu z dziećmi ( staram się go często zabierać do znajomych z dzieciakami ale to mało) - narazie nie zapisuje go do przedszkola bo ja siedze w domu a i tak czeka go dużo zmian w niedalekiej przyszłości i nie chce robić wszystkiego naraz - najpierw trzeba będzie złapać normalny rytm po przeprowadzce i po powiększeniu rodziny a później myśleć o dalszych atrakcjach.

aqua, a jak się czujesz?
Na poczatku miałam przeokropne mdłości :baffled: ale już przeszło , senność i otępienie mózgowe też - z dolegliwości z pierwszego trymestru zostało jeszcze rozchwianie emocjonalne o becnie jestem na etapie totalnej beznadziejności i jakiś dołek mnie złapał - naszczęście wiem, że to hormony i przejdzie

ale tak ogólenie czuje się dobrze maleństwo sobie rośnie a znim moj brzuchol który jest już dość okazały :sorry2:na oko 4/5 miesiąc :laugh2::-p no ale co zrobić....wygrzebałam z szafy ciążowe portki i łaże w nich

a jak u Ciebie? maluszek aktywny?

Teresko - ja również dopinguję. Uda się na 1000 % ale może się nie staraj :-) taka wpadka kontrolowana :-)
Co do przedszkola też bym Miśka dała bo jak widzi jakieś dziecko to aż się trzęsie. Ale zobaczymy już niedługo czy mu miłość do dzieci mnie przejdzie jak się brat pojawi :-)

Azik może zepchnij ze schodów tego dzieciaka tak przez przypadek - strasznie bojowa zrobiłam się w tej ciąży :-)

aquanie uwieżysz ale ja tez już w 4,5 miesiącu miałam taki brzuch że szok. W 6tym miałam tak jakbym szła już rodzić a on nadal rośnie. Modle sie żeby młody nie miał powyżej 4 kg bo go nie urodzę. Zatne się i tyle. :no:

fionka ja też chce takie nowe fajuśne rzeczy podostawać. :angry:

dzięki dziewczyny .....tez mam taką nadzieję ;-):tak:...........tylko w moim przypadku to bardzzo trudne...... bo nie wiem.... co i jak ....i kiedy......od kiedy urodziłam patryka miałam tylko 2 razy okres ....a owulacji tez pewnie tylko kilka ...albo i wcale:-(.....

Kurcze tereskaa a nie możesz iść do gina po luteinkę albo na usg w środku cyklu by sprawdzić kiedy jajeczkowanie, albo jeszcze testy owulacyjne albo jeszcze anty by unormować wszystko i potem działać???

reklama
Kurcze tereskaa a nie możesz iść do gina po luteinkę albo na usg w środku cyklu by sprawdzić kiedy jajeczkowanie, albo jeszcze testy owulacyjne albo jeszcze anty by unormować wszystko i potem działać???

agawa byłam u ginki.....porobiłam mase badan i wyszło ze mam zespół policystycznych jajników ......i zaliciła mi tabletki ....ale po tym jak jej powiedziałam ze chce nastepna dzidzie kazała mi poczekac z tabletkami i zacząć starania ......tez chciałam jakas luteine albo cos w tym rodzaju ......a ona powiedziała mi ze jezeli przy patryku nie miałam zadnych problemow z zajsciem to powinnam najpierw poprobowac .......a jezeli do roku nic sie nie uda to dopiero mi cos przepisze ....:-:)-(....chyba pojde do innego gina:dry:

Do góry