reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Iwosz, jak do ikei, to dziś sie pakuje i przyjeżdżam :-D

Mam zamiar namówić Rafała na meble łazienkowe, więc chyba pociągiem nie zabralibyśmy się :baffled: Poza tym, ja juz lubię się wozić :-D

reklama
oj też bym sie do Ikei wybrała, ale musze najpierw kasy uzbierać...
a samopoczucie kiepskie u mnie, przeziebiona jestem
już na weselu siedziałam z zatkanym nosem i bolącym gardłem:-(
no ale nie tylko siedziałam;-) potańczyłam też i pospiewałam:-D

To fajnie, że mimo to pośpiewałaś i potańczyłaś :)

Ja się nie mogę od tygodnia wyleczyć, od wtorku mam antybiotyk, ale jakoś nie widzę, żeby działał... :(

Najgorsze, że Filip dziś rano wstał z katarem... a z drzemki tylko godzinnej obudził się z 37.5.... :(
Teściowa pojechała dziś do domu też chora....

TAaa Mamaoli, troje dzieci i ciągle jakieś imprezki:-D:-D:-D jak Ty to robisz wielka kobieto???
odkąd się urodziła giga nie tańczyłam:-:)-:)-( no chyba że w domu, no i najczęściej wtedy z balastem- mało rozkoszne:-D:-D

ależ ja mam dzisiaj dzień:-D wprost nie mogę uwierzyć:tak:
w pracy dostałam nowy komputer na biurko:-), za chwilę nowego laptopa:-) i jakby za mało było szczęścia , to dowiedziałam się, że dostanę nową komórkę:szok:................nie wiem co mam o tym myśleć ale dzień należy do tych bardziej udanych............i samych takich dni Wam wszystkim i sobie również życżę:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ależ ja mam dzisiaj dzień:-D wprost nie mogę uwierzyć:tak:
w pracy dostałam nowy komputer na biurko:-), za chwilę nowego laptopa:-) i jakby za mało było szczęścia , to dowiedziałam się, że dostanę nową komórkę:szok:................nie wiem co mam o tym myśleć ale dzień należy do tych bardziej udanych............i samych takich dni Wam wszystkim i sobie również życżę:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a ja dostałam 2 razy opieprz + muszę iść jutro do pracy

na poniedziałek zamawiam Twój dzień :) - nie będę pazerna komórki mogą mi nie dawać :)

aha i mam stłuczonego palca (zdenerwowany uczeń trzasnął drzwiami - za blisko stałam :( )

a poza praca - to chłopcy z przeziębienia w sumie wyszli za to Bartek ma ropne zapalenie spojówek ;(

Oj jak dawno ja juz tutaj nie pisałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y:......ale cztam Was codziennie.....

no to ja też troszeczkę posmęcę .....Patryk przez ostatni tydzień był przeziebiony ..poszło mu na ucho ...no i nie obeszło sie bez antybiotyku (pierwszym):-:)-(....ale najwazniejsze ze mu przechodzi i w niedziele go juz odstawiamy :):tak:
A tak poza tym ....zrezygnowałam z pracy :baffled:..........muszę szukać nowej .....
W poniedziałek ide obczaić prywatne przedszkole bo chce Patryka wysłac na 1-2 dni .....bo bardzo brakuje mu dzieci ...no i ja tez juz z nim nie wytrzymuje......jest taki mega niedobry :wściekła/y::szok:
Ja tez mam jakies mega humorki ......hormony mi szaleją...od kilku miesiecy powinnam brac lekarstwa ale ich nie biore bo postanowiłam spróbować zajsc w ciążę ......co tez nie wychodzi :-:)-:)no:

reklama
Mamooli, czy je tu gdzieś nie pisałam, że Ty rozrywkowa babeczka jesteś? :blink: Fajnie, że się wybawiłaś, nawet mimo tych strat zdrowotnych :-D

fionka, no to wykosiłaś jakieś nagrody :-D:-D Super, jest czego pozazdrościć :happy:

Azik, przyczaj się na tego łobuza i też mu "niechcący" trzaśnij... Może język nadstawi :-D

Do góry