No ja mam manie że po 4 rano śledź w śmietanie musi byćMnie od słodkiego odrzuca... kanapka z nutella prawie się cofnęła... od jutra 6tydz i zaczyna sięale damy rade dziewczyny
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja mam manie że po 4 rano śledź w śmietanie musi byćMnie od słodkiego odrzuca... kanapka z nutella prawie się cofnęła... od jutra 6tydz i zaczyna sięale damy rade dziewczyny
![]()
A tego to nie wiem czasami mlodsza jest ciaza na usg ze względu na pozniejsza owulacje. Ja mam regularne cykle i wlasnie zawsze ta owulacja była od 12 do 16 dnia cyklu. Raczej w tak mlodej ciazy lekarze licza ją od ostatniej @. Dopiero pozniej na podstawie usg.![]()
Jeśli lekarz tak zalecił to ja bym brała wg jego zaleceń.Dziewczyny, czy któraś z was bierze duphaston 4 razy dziennie?czy to nie za dużo? 5t2d
Cześć dziewczyny! Sorry że nie pisałam, ale ogólnie czuje się średnio. Cały czas chce mi się spać i od rana do popołudnia mam gule w gardle i mdłości (nie wymiotuje, ale mam uczucie takie jakbym miała coś na żołądku). Tragedia. Mam nadzieje, że szybko minie pierwszy trymestr (za mną 7tc). Rano zanim wstanę muszę coś zjeść bo inaczej tragedia. Idę na badania z krwi w poniedziałek i nie wiem jak mam to zrobić, żeby tak dojechać na czczo![]()
Zdążyło mi się takie mocne ukrycia/ szarpniecia/ciągnięcia np jak kichalam musiałam w tedy przybrać odpowiednią pozycję żeby tego unikać albo jak źle wstałam.HEJ HEJ DZIEWCZYNY WAŻNE !!!
Dzis schylajac się po ubranie w momecie kiedy wstawalam poczulam silny klujacy bol w pochwie momentami nie do wytrzymania trwal 5 min az sie poryczalam z tego bólu polozylam się nadal go mocno czułam po czym nagle minął mialam rowniez uczucie parcia jestem w 7 tyg i 3 dniu ciąży.Nie plamie .Ginekologa mam na 21 lipca czy któraś z Was tak miala czy to jest normalne ????Z gory dziękuję za kazda odpowiedz.