GratulujeWidziałam serduszkowiek ciążowy zgadza sie z ostatnią @ 5tc5d. Jestem szczesliwa
chyba sie popłacze

Ja czekam do 31.07 mam nadzieje ,że wszystko będzie ok!
 Ja czekam do 31.07 mam nadzieje ,że wszystko będzie ok!Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
GratulujeWidziałam serduszkowiek ciążowy zgadza sie z ostatnią @ 5tc5d. Jestem szczesliwa
chyba sie popłacze

Ja czekam do 31.07 mam nadzieje ,że wszystko będzie ok!
 Ja czekam do 31.07 mam nadzieje ,że wszystko będzie ok!Mnie właśnie teraz boli podbrzuszeTak boli bo się rozciąga

Mi właśnie dziś ginekolog przełożył wizytę na 31.07 wiec trzeba jakoś wytrwać te można już powiedzieć 9 dniGratulujeJa czekam do 31.07 mam nadzieje ,że wszystko będzie ok!

Daj znać jaki przyrostHej! Ciesze się bardzo Twoim maluszkiem! Ja miałam wczoraj taka betę jak Ty 1.07 i jutro idę na kolejną. Wizyta u ginekologa dopiero za tydzień, już sie nie moge doczekać ❤
 trzymam kciuki
 trzymam kciuki 
Ja mam z tym problemDziewczyny, a czy któraś z Was, która do tej pory spala na brzuchu dalej śpi na brzuchu czy już nie ?
 i juz planuje sobie kupic ta poduchę do spania.
 i juz planuje sobie kupic ta poduchę do spania.Tak jednak rownie dobrze moze oznaczac zblizajaca sie miesiaczkeDziewczyny a czy to mozliweze w 28 dc bol podbrzusza zwiastuje ciążę? Cykle ok 30 dni?