GratulujeWidziałam serduszkowiek ciążowy zgadza sie z ostatnią @ 5tc5d. Jestem szczesliwa
chyba sie popłacze
![]()
reklama

Asiorekk89
Fanka BB :)

Mnie właśnie teraz boli podbrzuszeTak boli bo się rozciąga![]()

Mi właśnie dziś ginekolog przełożył wizytę na 31.07 wiec trzeba jakoś wytrwać te można już powiedzieć 9 dniGratulujeJa czekam do 31.07 mam nadzieje ,że wszystko będzie ok!
Pettitbelle

dziewczyny kiedy isc na pierwsze usg i wizyte ? u mnie w placowce sa to dwie oddzielne wizyty. wedlug kalendarza jestem dzis w 4 tygodniu i 7 dniu. czy na usg w 5tyg i 3 dniu byloby juz cos widac? czy lepiej poczekac do 6 tygodnia ??

Daj znać jaki przyrostHej! Ciesze się bardzo Twoim maluszkiem! Ja miałam wczoraj taka betę jak Ty 1.07 i jutro idę na kolejną. Wizyta u ginekologa dopiero za tydzień, już sie nie moge doczekać ❤
Marvelka89

Ja mam z tym problemDziewczyny, a czy któraś z Was, która do tej pory spala na brzuchu dalej śpi na brzuchu czy już nie ?
Marvelka89

Tak jednak rownie dobrze moze oznaczac zblizajaca sie miesiaczkeDziewczyny a czy to mozliweze w 28 dc bol podbrzusza zwiastuje ciążę? Cykle ok 30 dni?
reklama

Hej dziewczyny, fajnie że znalazłem to forum 
 w ciągu 2 tygodni od pozytywnego testu zdążyłam się już na tyle oswoić żeby pozwolić sobie tutaj napisać.  
Mój termin wychodzi z aplikacji na 12.03 ale w piątek mam 1 wizyte więc dowiem się czegoś więcej dopiero od lekarza

Mój termin wychodzi z aplikacji na 12.03 ale w piątek mam 1 wizyte więc dowiem się czegoś więcej dopiero od lekarza
Załączniki