blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Karol też ściąga skarpetki i czasem jak ma za duże body, to ciągnie za rękaw. Na suwak nic nie ma
.
.Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
.u nas Natalka ściga skarpetki i spinki z włosówzamek rozpina w kurtce ale nam
![]()

hihihi

no Agutku masz malutką strojnisieMoja sie nie rozbiera...moja wszystko na siebie naklada - na szyje i na glowe![]()
![]()
:-)tak, szczegolnie ja ubierze sobie na glowe plastikowa torbe, pieluche, zawinie wokol szyi kabelno Agutku masz malutką strojnisie:-)
normalnie ciagle musimy na nia uwazac, bo ma manie owijania sie wszystkim 
Moja tez wszystko zakłada sobie, oprócz pieluch do których nie ma dostępu. Najśmieszniej jest jak założy sobie na głowę ścierkę i chodzi nic nie widząctak, szczegolnie ja ubierze sobie na glowe plastikowa torbe, pieluche, zawinie wokol szyi kabel![]()
normalnie ciagle musimy na nia uwazac, bo ma manie owijania sie wszystkim
![]()
, a jeszcz elepsze są dziadka gatki
Moja tez wszystko zakłada sobie, oprócz pieluch do których nie ma dostępu. Najśmieszniej jest jak założy sobie na głowę ścierkę i chodzi nic nie widząc, a jeszcz elepsze są dziadka gatki
![]()

No to wasze mają wcześniej 
moja wyciagnela kiedys sobie moje z kosza na pranie i na glowe zalozyla
a wczoraj zalozyla na szyje moj pasek do spodni i chodzila z nim po calym domu