Bridget_Ben
Fanka BB :)
Bardzo mi przykroNiestety po dzisiejszej wizycie upewniłam się ,że tym razem znowu się nie udawe wtorek idę na czyszczenie do szpitala .. życzę wszystkim spokojnej ciąży i trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Bardzo mi przykroNiestety po dzisiejszej wizycie upewniłam się ,że tym razem znowu się nie udawe wtorek idę na czyszczenie do szpitala .. życzę wszystkim spokojnej ciąży i trzymam kciuki
Trzy dni starsza od mojejHej dziewczyny Ja wrocilam wlasnie z usg, nie daje rady nadrabiac bo ciagle w robocie. Data z usg i z ostatniej miesiaczki dokladnie taka sama 7 tyg dzis data porodu na 18.03
O kurcze nie wiedzialam ze to sie moze zmienicTrzy dni starsza od mojejmi termin wychodzi na 21.03. Ale lekarz powiedział, że z usg termin pewny będzie ustalony w 13 tyg., także u mnie może się to jeszcze zmienić.
Noo bo u mnie z OM nie można określić terminu, a lekarz powiedział, ze na tym etapie ciąże rozwijają się w roznym tempie. Dlatego największa pewność co do terminu porodu u mnie będzie ok. 13 tyg. Z tym, ze jeżeli będą zmiany to niewielkie +/- 3 dniO kurcze nie wiedzialam ze to sie moze zmienic![]()
No właśnie już nieInvicta a zasypiasz później? Mi się dzisiaj udało
C.K ja mam strasznie rozpieszczoną yorczke i czuje ze będzie wesoło
Ja niestety tez cały czas głodna![]()
Bardzo mi przykro mocno Cię ściskamNiestety po dzisiejszej wizycie upewniłam się ,że tym razem znowu się nie udawe wtorek idę na czyszczenie do szpitala .. życzę wszystkim spokojnej ciąży i trzymam kciuki
To tak jak u mnie. Właśnie leżę i Neli leży obok mnieNo właśnie już nieale mam dwie drzemki wtedy w ciągu dnia
mój Basenji tez jest traktowany jak dziecko bo cała miłość na niego przelaliśmy
mało tego nigdy się do mnie tak nie przytulał jak teraz... jak ja śpię to on ze mną
jak ja leżę to on tez
czuje ze coś jest na rzeczy
![]()
Dziwne przewaznie to wlasnie do 12 tyg zarodki rosna jendakowo a potem wlasnym tepemNoo bo u mnie z OM nie można określić terminu, a lekarz powiedział, ze na tym etapie ciąże rozwijają się w roznym tempie. Dlatego największa pewność co do terminu porodu u mnie będzie ok. 13 tyg. Z tym, ze jeżeli będą zmiany to niewielkie +/- 3 dni![]()
0.68 cmDziwne przewaznie to wlasnie do 12 tyg zarodki rosna jendakowo a potem wlasnym tepemale co lekarz to opinia
najwazniejsze ze maluszek zdrowo rosnie. A jak duzy masz zarodek jesli mozna wiedziec?
u mnie tez piersi bolą i tez budze sie w nocy pare razyJa mam mdlosci ale lzejsze juz i co jakis czas na chwilę ustepuja jak wczoraj wieczorem. Sen masakra tez wstaje 5 razy i wstaje razem z kuraminie moge wogole w nocy spac. Piersi tez bolą.
Kazda ktora nie ma mdlosci jest szczęściara![]()