Karo30
Fanka BB :)
Bardzo dziękujęTak już jestDzisiaj dostaniesz dostęp. Dzisiaj wyślę do aniaslu jeszcze pozostałe dziewczyny które nie mają dostępu
Czy ktoś jeszcze nie został dodany do grupy a powinien?
Wyślijcie mi wiadomość![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bardzo dziękujęTak już jestDzisiaj dostaniesz dostęp. Dzisiaj wyślę do aniaslu jeszcze pozostałe dziewczyny które nie mają dostępu
Cytomegalia, toxo i różyczka należą do podstawowych badańJa nie robiłam tego badaniaCzy ono jest obowiązkowe ?
Hmm to ja nie dostałam skierowania na cytomegalieCytomegalia, toxo i różyczka należą do podstawowych badań![]()
Mi na różyczkę nikt nie wystawił skierowania. Co prawda, przechodziłam ją w dzieciństwie, ale nikt o to nie pytał.Cytomegalia, toxo i różyczka należą do podstawowych badań![]()
Ja też nieHmm to ja nie dostałam skierowania na cytomegalie![]()
Ja na różyczkę zrobiłam odpłatnie. Od lekarza na nfz nie dostałam skierowania na to badanie, ale jak poszłam prywatnie lekarz zlecił, więc dla świętego spokoju zrobiłam. Wszystko wyszło dobrzeMi na różyczkę nikt nie wystawił skierowania. Co prawda, przechodziłam ją w dzieciństwie, ale nikt o to nie pytał.
Tak już jestDzisiaj dostaniesz dostęp. Dzisiaj wyślę do aniaslu jeszcze pozostałe dziewczyny które nie mają dostępu
Ja mam u innego lekarza. Mój lekarz prowadzący dopiero chyba się stara o certyfikat FMF.Czy usg prenatalne wykonują Wam ginekolodzy prowadzący czy inni?
Ja też nie robiłam cytomegalii. Różyczki też nie.Hmm to ja nie dostałam skierowania na cytomegalie![]()
No ja właśnie też na cytomegalię nie dostałam skierowania :/ Miałam na wiele innych, a na cytomegalię nie, co trochę teraz mnie martwi. Muszę się dopytać o to lekarza prowadzącego (skierowanie na badania miałam od innego lekarza, u którego byłam tylko raz, na pierwszej wizycie w ciąży)Hmm to ja nie dostałam skierowania na cytomegalie![]()