pauli890
Fanka BB :)
A ja tu już gotowa do lotu hahahaha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
A ja tu już gotowa do lotu hahahaha
Już widzę jak siedzimy nawalone i płaczemy sobie solidarnieDawaj ta do Fredki na imprezęSiwy się ucieszy
![]()
164 km to chwilkąNiestety masz troszku dalej, bo 164km dokładnie. Mijałam Bydgoszcz jak do Paśniorka jechaliśmy w tamtym tygodniu
![]()
No... To by było coś. Znaleźć się choć RAZ w gronie, które Cię tak zajebiaszczy doskonale rozumie...Już widzę jak siedzimy nawalone i płaczemy sobie solidarnie![]()
A co mam się napalać jak w ciula lecicie
Delikatnie okresowe i tylko testyKochana a mialas jakies objawy?czy tylko te testy![]()
No zniszczyć nie oczywiście, ze nie... Ja mimo wszystko bym urodziła a mężowi - byłemu jakby co pozwoliłabym się zrzec czy dogadalabym się jakoś.. A jeżeli nie to dla mnie koniec świata:-( Nie ze oddać tylko ja bym chciała i tak urodzić.Lepiej byłoby zniszczyć? Sama pewnie będę stać przed taka decyzja I wg mnie zniszczenie zarodka to jakaś abstrakcja. Oddając go jakiejś parze, która tak jak my tutaj walczyła o swój cud, spełniamy czyjes marzenie...
No właśnie o to mi chodziło:-(Podejrzewam ze chodzi o brak zgody na transfer ze strony meskiej,klinika wtedy ma rece zwiazane,chocby kobieta chciala te zarodki zabrac.
A do adopcji pewno tez oddaja.
Zawsze to smutne![]()