reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam się oficjalnie po urlopie :)

Wracam do Was w 10 dc.

Cykl raczej idzie na straty bo @ przyszła jakoś szybciej i nie zdąrzyłam tych wszystkich procedur spełnić do in vitro. Może to i lepiej ze względu na immunologa...

Dziś na 16 mam wizytę u immunologa i aż strach co ten profesor nawymyśla :o :o :o Jeszcze tylko busz ogarnąć i można jechać :D

Tyle stron naskrobałyście, że chyba z 5 zaciążyło, bo wtedy się sypie najwiecej postów. Ciekawe kto 🤔🤔🤔 Może do końca tygodnia nadrobie :D :D :D

Po powrocie z urlopu zastała mnie mila niespodzianka na koncie. Co roku było gruszki coraz mniej 1500 potem 1300 1200 więc mówie eee tysiak wpadnie. Zmienił się dyrektor i dostałam 1700 👀 👀 👀 Dziękuje Dyrekcji za dofinansowanie do pierwszego in vitro :D

A nad morzem to pingwin by zamarzł. Na tydzien to tylko 3 dni słoneczko było a takto burze... To pojechałam jeszcze na tydzień do mamy :D wiecie ciasto dla mnie, żarełko mmm.... i bez chłopa :D Chyba taki urlop od faceta był m najbardziej potrzebny - sama nie wiem czemu. Czasem może trzeba zatęsknić...
Rozłąka to świetne odświeżenie dla związku... Ja normalnie w pracy dużo podróżuję... Czasem 2-3 dni w tygodniu poza domem... teraz od marca wszystko zdalnie :(...
Za 2 tygodnie urlop, też wezmę parę dni sama, kiedy wrócimy z wyjazdu... i nie mogę się doczekać jego tygodniowej zapowiadanej delegacji 😄... Oby się nie posypało... Fajnie, że masz WpG... 1.700 fajny bonusik :)

Rozłąka to świetne odświeżenie dla związku... Ja normalnie w pracy dużo podróżuję... Czasem 2-3 dni w tygodniu poza domem... teraz od marca wszystko zdalnie :(...
Za 2 tygodnie urlop, też wezmę parę dni sama, kiedy wrócimy z wyjazdu... i nie mogę się doczekać jego tygodniowej zapowiadanej delegacji 😄... Oby się nie posypało... Fajnie, że masz WpG... 1.700 fajny bonusik :)
Nie wiedziałam że coś takiego jak gruszkowe jeszcze jest. Super 😁

reklama
Do góry