reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bodzia,Ty to się masz.Mam nadzieję,że teraz będzie wszystko dobrze.
Kurde,ale te mieszkania są drogie,:no:.W Pruszczu mój brat mieszka na Cyprysowej.Przeprowadził się rok temu z Giżycka.

reklama
2.gif
4.gif
13.gif

Agatka BB wszystkiego najlepszego z okazji imienin

Witam
A jakie w Lublinie są drogie mieszkania, załamać się można:szok::szok::szok:
Noc minęła spokojnie ale jak się Maja obudziła to nadal jej się nie podobało,że smoczek ma dziurkę i znowu go oglądała ze wszystkich stron:tak::tak::tak:

Co do takiej formy odzwyczajania od smoczka wynalazłam ja w necie i ponoć jest skuteczna i gwałtowna bo smoczek nie jest odbierany dziecku nagle z dnia na dzień tylko pomału sie kurczy i łatwiej to dziecku zaakceptować, zobaczymy jak to będzie z moja Mają, będę wam zdawała relacje na bieżąco:tak::tak::tak:

Dzień dobry! Odprowadziłąm Adrianka do przedszkola. Coś mnie synuś ostatnio próbuje, bo codziennie rano mówi że nie chce iśc do przedszkola. A potem bardzo zadowolony tam idzie:sorry2: Madzia już drugą nockę cięzką miała. Zębol jej wyłazi i wyleśc nie może . Od dwóch tygodni go widac i się przebic nie może:baffled: A do tego oddychała tak jakby zatkany nos miała. Oczywiście z odcycowania nic nie wychodzi, bo jak się uprę to mała się drze tak długo aż zwymiotuje:-( To jest straszne:zawstydzona/y:
Witam chcialam sie tylko przywitac i przypomniec:-)Ostatnio mam malo czasu na neta a wy tu tyle piszecie,ze trudno nadrobic przez co malo pisze ale podczytuje.
Milego dzionka wszystkim.
Tobie też milutkiego dnia:-) Pamiętamy o tobie i czekamy:tak:

Witam.Co do pracy mojego o będziemy dokładnie wiedzieć w czwartek,bo mój brat jest teraz na urlopie i nie może się w robocie pokazywać:tak:.Ale mój jest bardziej na TAK niż na NIE z tą pracą.Będę miała bliżej do Ewci,bo Pruszcz Gdański jest zdecydowanie bliżej Słupska niż Chełm;-):tak::-D:cool2:.
Moja kadencja karmienia cycem dobiegła końca,mały nie chce ciągnąć.I nie powiem żebym z tego powodu była smutna.:tak:
trzymam mocno kciuki, żeby wam sie wszystko ułożyło po waszej myśli:-)

Dzien Doberek
Mój M jutro idzie do szpitala na operacje ucha ale profesor mu powiedział,że jak będzie O.K. To w na następny dzien wyjdzie.Ja oglądam sukienki na allegro i doszłam do wniosku,że
"Sukienki, sukienki nie dla grubej panienki":-:)-:)-(
och Bodzinko
tuli.gif
Trzymam kciuki za operację. A smutasy precz!!!!! Na pewno znajdziesz coś ładnego:tak:

reklama
AgatkoBB
W dniu Twoich imienin gorące życzenia
wiele uśmiechu i powodzenia,
niech Cię nie trapią żadne zmartwienia
i niech się spełnią wszystkie marzenia.

200304g1106lq.gif

Do góry