reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

roksi - patrzę z przerażeniem na ten suwaczek.. :-p Nie wiem, czy się zdecydujemy.. Im dalej, tym mniej mi się chce... Sama nie wiem.. Ale raczej chyba jeszcze nie teraz..:rolleyes2:

Jakaś taka zmęczona, zniechęcona jestem.. chyba jakiś kryzys mam :sorry2: Nic mi sie nie chce, tylko bym spała :-p Chyba też się uszę na solarkę wybrać, naświetlić trochę, humor poprawić :sorry2:

malaga a moze ty juz jestes? :-p:-D

Dziewczynki, doradźcie coś.. Już drugi albo trzeci dzień swędzi mnie lewa brodawka.. bardzo, co chwilę sie drapię :sorry2: A jak przed chwilą nacisnęłam, to pojawiły się kropelki tak jakby pokarmu.. Ucisnęłam prawą i nic się nie pojawiło...

Co to może być? Pewnie wizyta u ginekologa mnie nie ominie... :baffled:

Oj nie wiem...moze jeszcze jednak pokarm masz?

reklama
malaga nie przejmuj sie nie tylko ty masz handre, mnie też dopadła,niby słonko świeci za oknem a ja bym z łóżka nie wychodziła, leni mega wielki.
Wolałabym być pełna werwy, wigoru, jakby tego nie nazwać :-p A nie tak oklapnięta jak teraz..

Wiecie, że nie zrobiłam kontrolnej cytologii po porodzie? :zawstydzona/y: Chyba jednak ta wizyta jest konieczna... :zawstydzona/y:

Wolałabym być pełna werwy, wigoru, jakby tego nie nazwać :-p A nie tak oklapnięta jak teraz..

Wiecie, że nie zrobiłam kontrolnej cytologii po porodzie? :zawstydzona/y: Chyba jednak ta wizyta jest konieczna... :zawstydzona/y:

malaga sio do gina!
niech cie zbada, sprawdzi co i jak i w ogole...kurde ja u gina bylam juz chyba 5 razu :szok:

malaga a moze ty juz jestes? :-p:-D

Oj nie wiem...moze jeszcze jednak pokarm masz?
Raczej nie ;-) Chociaż trochę zaszaleliśmy w tym cyklu.. :-p Ale wg mnie już było dawno po owulacji :-D

A co do piersi.. nie swędziała mnie, ani nie bolała do tej pory wogóle... Sama nie wiem, to wygląda jak pokarm.. :confused:

Raczej nie ;-) Chociaż trochę zaszaleliśmy w tym cyklu.. :-p Ale wg mnie już było dawno po owulacji :-D

A co do piersi.. nie swędziała mnie, ani nie bolała do tej pory wogóle... Sama nie wiem, to wygląda jak pokarm.. :confused:

Hihi...no wiesz...roznie z ta owulacja bywa ;-):-p

reklama
Do góry