Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ZazdroszczeCześć dziewczyny
Mdłości takie gorsze skończyły się jakieś 2 tygodnie temu , teraz zdarzają się delikatne raz na parę dni. Dziś u mnie 11t4d![]()
Cześć! U mnie 11+4, a wczoraj wymiotowałam cały dzień, wszystko co zjadłam to od razu ze mnie wyszłoWitam Was Mamuśki ! ❤
Termin na 10.02.21, na ten moment 13+6
W domku kochana 3 latka
Czy któraś z Was w tym tygodniu boryka się jeszcze z mdłościami? Z córką zniknęły w 12tc, a teraz nadal trwają. Ciężko na codzień funkcjonować w tym stanie![]()
musimy to jakoś przetrwać, nie ma wyjścia. Mnie irytuje, że ludzie z otoczenie to nie do końca rozumieją jak to utrudnia codzienne życie, i czasem odczuwam to tak jakby się nad sobą zbyt rozczulała. Ale nie da się normalnie funkcjonować z takim wstrętem do jedzenia, do gotowania i ciągłym muleniem z żołądku i przełykuCześć! U mnie 11+4, a wczoraj wymiotowałam cały dzień, wszystko co zjadłam to od razu ze mnie wyszłoDzisiaj od rana znowu to samo i głowa mnie już boli od tego
![]()
też się chętnie dowiemHej czy istnieje ta grupa prywatna? Bo tutaj ogólnie jakaś cisza nastała i nie ma już tyle postów co wcześniej![]()
Jest grupa prywatna, piszcie chyba do Brrrownieteż się chętnie dowiem![]()
Czy ktoś jeszcze chce dołączyć do zamkniętego? Bo chcę wysłać listę do aniaslu a nie chce jej co chwilę głowy zawracać
Oprócz tych wiadomości co dzisiaj dostałam?