reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
A powiedz kochana jak ta mommy bag? Czy rzeczywiście jest taka pojemna jak opisują? Ciągle o niej mysle,ale się waham bo jednak mało nie kosztuje.
Jeszcze nie przyszła, ale ma ją moja koleżanka i szwagierka - obydwie pakują się w nie razem z najmłodszym dzieckiem i bardzo sobie chwalą :) Ostatnio nawet oglądałam na żywo u nich to bez kitu mega pojemna, nawet dziecko można tam schować haha 🤣 Ja wybrałam kremową ☺ Wezmę ją razem z małą walizeczką na kółkach do szpitala :) Potem posłuży na wyjazdy, których mamy sporo, bo mamy rodzinę w innym województwie i często wyjeżdżamy na weekendy :)

Jeszcze nie przyszła, ale ma ją moja koleżanka i szwagierka - obydwie pakują się w nie razem z najmłodszym dzieckiem i bardzo sobie chwalą :) Ostatnio nawet oglądałam na żywo u nich to bez kitu mega pojemna, nawet dziecko można tam schować haha 🤣 Ja wybrałam kremową ☺ Wezmę ją razem z małą walizeczką na kółkach do szpitala :) Potem posłuży na wyjazdy, których mamy sporo, bo mamy rodzinę w innym województwie i często wyjeżdżamy na weekendy :)
No to powiem,że chyba mnie przekonałas. Też wtedy bym wzięła najmniejsza walizeczkę. Tylko musze poszukać takiej z napisem familly bag co to by mąż mógł też używać ;) a skąd zamawialas?

Zamówiłam na allegro - wychodziła najtaniej w kolorze, ktorym chciałam. Czarna że zlotym napisem ;) taki też kupiliśmy wózek, czarny z jakims złotym stelażem. Mam nadzieję,że będę zadowolona ;)
Na pewno :) Ja wybrałam kremową :) Jeszcze z toreb czeka mnie wybór torby do wózka 🤣

Polecacie jakieś firmy?

Na pewno :) Ja wybrałam kremową :) Jeszcze z toreb czeka mnie wybór torby do wózka 🤣

Polecacie jakieś firmy?
Ja mam do wózka w komplecie torbo plecak ale nie jest za duzy. Jak się nie sprawdzi to na pewno coś zamówie i na pewno będzie to też torbo plecak- bardzo wygodne rozwiązanie. Fajne mają z ski hop ale też nie należą do tanich.

Ja mam do wózka w komplecie torbo plecak ale nie jest za duzy. Jak się nie sprawdzi to na pewno coś zamówie i na pewno będzie to też torbo plecak- bardzo wygodne rozwiązanie. Fajne mają z ski hop ale też nie należą do tanich.
Niestety bardzo drogie są te torby albo torbo plecaki 😢 Jedynie te szyte na zamówienie mają lepsze ceny, ale nie wiem czy jestem do nich przekonana 🤷🏼‍♀️ My kupujemy Cybex Balios S Lux w kolorze Soho Grey i tam nie ma torby w zestawie, a ta Cybexowa do dokupienia jest dosyć mała (ta nowa wersja, bo ta stara wersja to z kolei wygląda jak wielki wór).

reklama
Niestety bardzo drogie są te torby albo torbo plecaki 😢 Jedynie te szyte na zamówienie mają lepsze ceny, ale nie wiem czy jestem do nich przekonana 🤷🏼‍♀️ My kupujemy Cybex Balios S Lux w kolorze Soho Grey i tam nie ma torby w zestawie, a ta Cybexowa do dokupienia jest dosyć mała (ta nowa wersja, bo ta stara wersja to z kolei wygląda jak wielki wór).
Jestem chyba jedyna osoba która nie lubi tych torbo plecaków. No aż mnie trzęsie jak je widzę, ale jestem Osoba która nie lubi plecaków tylko torebki, najlepiej żeby to była na ramie albo listonoszka. Jestem raczej niska i wyglądałabym jakbym do szkoły szła 😂
Jedynym z kryteriów wyboru wózka była właśnie torba na ramie a nie plecak

Do góry