reklama
asia333podlasie
Fanka BB :)
Witamy chodź tu jakoś ciszawitam sie i ja, Bialystok-Dziesieciny![]()

Witam I pozdrawiam Milo jest jak pojawia się ktoś z naszych stron Razemzawsze raźniejwitam sie i ja, Bialystok-Dziesieciny![]()

Rudaa94
Oczywiscie ze razniej
Witam I pozdrawiam Milo jest jak pojawia się ktoś z naszych stron Razemzawsze raźniej[emoji1]
asia333podlasie
Gratulacje ciążyCzescdopiero na Was trafiłam jestem w 34tyogdniu ciąży
też Białystok
![]()

DziękujeGratulacje ciążyjak znosisz upały? Jak mogę spytać gdzie prowadzisz ciążę ? Pozdrawiam
![]()

asia333podlasie
W 16 . Tez mam syna ale ma trochę więcej niż 3 lata ja teraz chodzę do Gacuty młodszej. A co teraz mieszka w Twoim brzuszku? Ja z synem też miałam okropna zgagę pomagały tylko płatki migdałów mielić w buzi i ten sok jakby wyciągać.Dziękujenie mogę narzekać, ciąże znoszę ogólnie dobrze, upały... Hmmm.. Oprócz tego że ciągle mi gorąco i męczy mnie zgaga to jest dobrze
to moja druga ciąża
mam już syna, który niedługo skończy 8lat
a ciazę prowadzę na Parkowej. A Ty? W którym tygodniu jesteś?
To również gratulujeW 16 . Tez mam syna ale ma trochę więcej niż 3 lata ja teraz chodzę do Gacuty młodszej. A co teraz mieszka w Twoim brzuszku? Ja z synem też miałam okropna zgagę pomagały tylko płatki migdałów mielić w buzi i ten sok jakby wyciągać.

reklama
asia333podlasie
U mnie niby dziewczynka jak ciążę planowałam to patrzyłam na chiński kalendarz ale to bardziej zabawa chodź jeszcze wcześnie u mnie czekam do połówkowych czy nic tam nie wyrośnie haha gdzie planujesz rodzic?To również gratulujeu mnie znów będzie syn
a u Ciebie? Mi pomaga mleko
ale i tak nie na długo, może spróbuje te płatki.. Dzięki za podpowiedź
![]()