Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spokojnie.. Większość objawów podwaja siłę po 7 tyg. Także masz czasTak czytam i czytam. Każdemu coś jest. A mi ostatnio nic... Odrobinę pobolewają piersi, brzuch nie ciągnie, mdłości nie ma. Ale trzymam się myśli, że jeszcze wszystko ruszy. Wg ostatniej miesiączki to dopiero 5+1..
Ja. 3 razy dziennie biorę po 2 nospe+ magnez +duphston+luteinę . I boli cały czas. Beta rośnie. Więc nie wiem co tam się dziejeDokladnie,szczególnie jak ja brzuch boli tak jak mnieCzuję się doslownie jak przy jajeczkowaniu? Czy ktoras z Was ma podobnie?
Ja bardzo zazdroszczę że nie masz objawów, ciesz się tymi chwilamiTak czytam i czytam. Każdemu coś jest. A mi ostatnio nic... Odrobinę pobolewają piersi, brzuch nie ciągnie, mdłości nie ma. Ale trzymam się myśli, że jeszcze wszystko ruszy. Wg ostatniej miesiączki to dopiero 5+1..
Ja bardzo zazdroszczę że nie masz objawów, ciesz się tymi chwilami![]()
Dlatego internet powinien być zabroniony kobietom w ciąży.. Bo czytają takie rzeczy a potem się denerwują nie potrzebniePowinnas sie cieszyć.Ja jestem spanikowana,a dopiero za tydzien do lekarza. Czytałam wpisy ze brzuch nie powinien w ogole boleć
![]()