Dokladnie <3Najważniejsze że jest... ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokladnie <3Najważniejsze że jest... ❤
Ja kwasne i ostre wszyscy mówili że będzie syn a tu córka [emoji41][emoji3]Ja kiszona jadłam na syna... [emoji14]Slodkie na córkę
Ja kwasne i ostre wszyscy mówili że będzie syn a tu córka [emoji41][emoji3]
Haha właśnie mi jakoś pół roku po porodzie lekarka mówiła że juz można drugie robićOjej to jedziemy na tym samym wózkua lekarz się nie wymądrzał, że tak szybko po cc to nie można? Mój nie, nawet już w kwietniu dał zielone światło, Ale jak byłam u innych to mnie ochrzaniali, że tak szybko, że minimum rok trzeba czekać po zwykłym porodzie, a co dopiero po cc itd...
coś w tym jestJa kiszona jadłam na syna...Slodkie na córkę
Bylam w czwartek 6+3 i lekarka nic nie widziala... a musial byc bo by tak nie urosl w takim czasie
Wybacz [emoji23] ja na razie mega zachcianek nie mam[emoji848]To mi teraz dałas do myślenia [emoji14][emoji23]
No mnie wlasnie na slodkie nie ciagnie,mam juz syna,moze byc i drugi hahJa kiszona jadłam na syna...Slodkie na córkę
Kalendarz chiński?No mnie wlasnie na slodkie nie ciagnie,mam juz syna,moze byc i drugi hah
Kaledarz chinski mowi ze bedzie corka,z synem sie sprawdzilo
Bliźniakicoś w tym jest ☺a jak nie ciągnie ani na to ani na to
![]()