Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem jak to wygląda przez system internetowy. Czy możesz wydrukować jakieś potwierdzenie? Jeśli tak to zrób to i nos przy sobie na badaniaCiągle miałam nadzieję, że jeśli chodzi o pracę to ktoś się odezwie ale cisza dlatego tak późno ta rejestracja w UP. Stąd pytanie, bo niewiem czy zdążą mnie ubezpieczyć do wizyty
Hahaha to ja muszę w sobotę o bzykanie zapytaćJa pytalam wczoraj u lekarza i mówił że możnato znaczy pytalam o współżycie a nie bzykanie haha
![]()
Może i warto, bo przy takim wyniku nie masz pewności czy w piątek będzie juz pęcherzyk. A tak to orzynajmniej będzie widać czy ciąża sie rozwija i dla lekarza tez będzie sygnał czy może wykluczyć pozamaciczna itd.Dziewczyny czekam dzis caly dzien na wynik bety, jestem dzien po okresie lub dzis jest dzien okresu bo nieregularnie tak czy siak dzis 28dn wynik to 2688,67powtarzac za 48h jesli w piątek mam lekarza?
Ja miałam w pierwszej na kozetceDziewczyny USG dopochwowe miałyście na kozetce czy na "samolocie" ?