Pettitbelle
Fanka BB :)
Dziewczyny co do zwierząt to ja nie mam kota, ale zrobiłam u weta badanie kalu mojego psa - na pasożyty oraz wymaz ze skory. Weterynarz mówił, ze koty są głównym nosicielem toksoplazmozy, ale psy tez mogą roznosić różne pasożyty, które są mniej groźna wersja toksoplazmozy

no i fałd jest powiększony 2,9. Fałdem nie mam się przejmować bo to jeszcze nie jest czas na pomiary i może to się zmienić. Prenatalne za 2 tyg a teraz na dniach w szpitalu mam zrobić USG 3d żeby lekarz zobaczył co to dokładnie jest i z jakiego miejsca wychodzi. ehhh ile nerwów i płaczu dziś masakra. Jutro rejestracja dopiero od godz 12. Mam nadzieje, że do piątku ktoś mnie przyjmie.
 no i fałd jest powiększony 2,9. Fałdem nie mam się przejmować bo to jeszcze nie jest czas na pomiary i może to się zmienić. Prenatalne za 2 tyg a teraz na dniach w szpitalu mam zrobić USG 3d żeby lekarz zobaczył co to dokładnie jest i z jakiego miejsca wychodzi. ehhh ile nerwów i płaczu dziś masakra. Jutro rejestracja dopiero od godz 12. Mam nadzieje, że do piątku ktoś mnie przyjmie. 

bedzie dobrze, trzymam kciuki
 bedzie dobrze, trzymam kciuki 
 i na prawy bok i na lewy masakra
 i na prawy bok i na lewy masakra 
 wkoncu udalo sie i oto moje dzieciątko, z usg wychodzi 10w2 d a z OM 9w5d 4 dni roznicy sie zdziwilam ze az tak w gore idzie
 wkoncu udalo sie i oto moje dzieciątko, z usg wychodzi 10w2 d a z OM 9w5d 4 dni roznicy sie zdziwilam ze az tak w gore idzie  lekarz mowil w zartach oczywiscie ze płeć żeńska tak lubi wyprzedzać
 lekarz mowil w zartach oczywiscie ze płeć żeńska tak lubi wyprzedzać