Ja zawsze chciałam dziewczynkę tylko że u nas w rodzinie same chłopy. Mój ma takie silne geny że wszyscy będą wyglądać tak samo@Sabi32 macie same dziewuchy?
Ja bym mogła mieć same i oczywiście marzę o bliźniakacha mąż mówi, że będzie robił aż syna nie będzie to ja mu na to, że chyba nie ze mną
![]()
reklama
Ja Cię kręcę istna laleczkaMy tworzymy rodzinke patchworkowa, wiec lacznie to mamy juz 3 dziewczyny i 3 chlopakow
Wiek odpowiednio dziewczyny 17lat, 12 lat i 20 mies, a chlopaki 14 lat, 14lat i 10 lat.
Mieszkamy wszyscy razem, oprócz corki mojego M 17letniej Pauli, ona mieszka z mama.
Wspolnie mamy tylko najmlodsza Amelke i staramy sie o kolejne nasze wspolne
A to Nasza laleczka.
Gigi Tg
Fanka BB :)
Włoski ma bardzo gęste jakby miała perukęTo fakt, oczy ma piekne i duze, po tatusiu niebieskie ☺
Ale i tak hitem sa wlosy...jak sie urodzila to lekarz pierwsze co powiedzial "matko, ale czupryna!"![]()
U mnie same chłopaki .Ja mam syna ,siostra bliźniaczka ma 2 chłopaków i starsza też 2 chłopaków . Też bym chciała mieć córkę
Dziewczęta, może już odwiedzałyście tę stronę, ale jeśli nie to polecam 
Link do: Kalendarz dni płodnych - Kalendarz planowania dziecka
Może trochę ostudzi niecierpliwość co do robienia testów ciążowych i bety zaraz po owu
Link do: Kalendarz dni płodnych - Kalendarz planowania dziecka
Może trochę ostudzi niecierpliwość co do robienia testów ciążowych i bety zaraz po owu
Koralik93
Hej, nie wiem czy to jakiekolwiek pocieszenie ale żeby stwierdzić IO wystarczy insulina i glukoza na czczoweź nawet nie mów...
ja u siebie podejrzewam IO i to może tlumaczyloby skąd ten niepekniety pecherzyk u mnie
kurcze, w ogóle to wściekła jestem bo ostatnio jak robiłam sobie krzywą insulinowa to pielęgniarka powiedziała że mam sobie zapłacić za dwa wkłucia (2x30zl) bo trzypunktowe krzywe robi się tylko kobietom w ciąży
no i zapłaciłam tylko te 60zl i przy konsultacji wyników endo i dietetyk powiedzieli że ten wynik jest niemiarodajny bo ważne jeszcze jak wygląda poziom po godzinie
i jestem 6 dych w tyłek
teraz i tak musze znów płacić 90zl żeby powtórzyli mi badanie
![]()
Jeju ale gwiazda ❤ Ślicznotka! Zazdroszczę dużej rodziny.. Ja mam 27 lat, staramy się od kwietnia i już się boję, że coś jest nie tak i nie będę mieć w ogóle dzieci albo cośMy tworzymy rodzinke patchworkowa, wiec lacznie to mamy juz 3 dziewczyny i 3 chlopakow
Wiek odpowiednio dziewczyny 17lat, 12 lat i 20 mies, a chlopaki 14 lat, 14lat i 10 lat.
Mieszkamy wszyscy razem, oprócz corki mojego M 17letniej Pauli, ona mieszka z mama.
Wspolnie mamy tylko najmlodsza Amelke i staramy sie o kolejne nasze wspolne
A to Nasza laleczka.
Koralik93
Ale superancka ściągawka! Dobry ostudzacz objawów
Stelle
No ja insuline i glukoze na czczo mam w normie. Ale np w tej krzywej dwu punktowej insulina na czczo była 8 a po dwoch godzinach 24. Powinna chyba spasc i być zbliżona do poziomu na czczo. Z kolei glukoza na czczo 96 a po 2h 86Hej, nie wiem czy to jakiekolwiek pocieszenie ale żeby stwierdzić IO wystarczy insulina i glukoza na czczoNatomiast krzywa się przydaje żeby sprawdzić czy nie ma np. hiperinsulinemi reaktywnej lub np cukrzycy.
Jeju ale gwiazda ❤ Ślicznotka! Zazdroszczę dużej rodziny.. Ja mam 27 lat, staramy się od kwietnia i już się boję, że coś jest nie tak i nie będę mieć w ogóle dzieci albo cośA to dopiero 4 miesiące..
Mooni89
O proszę, teraz jak będę miała po 9 dpO spadek temp to włączy mi się myslenie
Ale spoko taka ściąga, nawet w miarę mi ostatnia owu wyznaczyło, bo tylko o 1 dzień pomyłka
reklama
Carry88
Moderator
No ja insuline i glukoze na czczo mam w normie. Ale np w tej krzywej dwu punktowej insulina na czczo była 8 a po dwoch godzinach 24. Powinna chyba spasc i być zbliżona do poziomu na czczo. Z kolei glukoza na czczo 96 a po 2h 86
W normie to jedno, ale z tego się wylicza wskaźnik HOMA i to też wskazuję na IO. Wpisz sobie kalkulator HOMA w Google i swoje wyniki i zobacz co pokaże. Bo norma insuliny jest wysoka, ale chodzi o stosunek glukozy do insuliny.