reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
To ja Chyba byłam 🤣 i dlatego ciągle Cię uspokajam 👌💪
Haha no właśnie, spokojniejsza bym była, jak brałabym dupka lub coś, mimo niskiego proga lekarz nic nie powiedział. No nic zobaczymy co się wykluje dziś 😊 przy 1 nieudanej ciąży nie miałam ani pół objawów, także gdzieś tam głęboko mimo stresu nadzieja jest wielka ❤️❤️

Dokladnie, u mnie np sennosc jest zawsze jeszcze nawet przed terminem spodziewanej miesiaczki, dlatego bylam pewna teraz, ze cos jest na rzeczy, bo spalabym na stojąco, a jednak nie...
Także co ciąża, to inaczej, a czasem ciąży nie ma, a sa jej typowe objawy 😆
Dokładnie😋co to objawów ciążowych ciąży której nie ma 😂w zeszłym miesiącu byłam pewna na bank że jest a tu klops ...teraz znów czekam i oczywiście schizuje 😎 @ ma być w pon oby nie przyszła ..zapewne nie wytrzymam tyle i walne test w piątek ..zwykle u mnie już wychodzi wtedy ...jestem chuda więc nawet widzę z którego jajnika owu będzie a teraz widzę że mam powiększona macicę na podbrzuszu robi się górka której ci kilka dni górna granica się podwyższa😂serio możecie się śmiać ale mam od lat problem z przytyciem jestem wręcz wklęsła i wszystko widać 😋to moja czwarta ciąża - dwie córeczki na świecie ❤️

Dokładnie😋co to objawów ciążowych ciąży której nie ma 😂w zeszłym miesiącu byłam pewna na bank że jest a tu klops ...teraz znów czekam i oczywiście schizuje 😎 @ ma być w pon oby nie przyszła ..zapewne nie wytrzymam tyle i walne test w piątek ..zwykle u mnie już wychodzi wtedy ...jestem chuda więc nawet widzę z którego jajnika owu będzie a teraz widzę że mam powiększona macicę na podbrzuszu robi się górka której ci kilka dni górna granica się podwyższa😂serio możecie się śmiać ale mam od lat problem z przytyciem jestem wręcz wklęsła i wszystko widać 😋to moja czwarta ciąża - dwie córeczki na świecie ❤️

Zazdroszczę figury. Ja muszę się że wszystkim pilnować a odkąd schudlam 15kg to już w ogóle 😉

@Martxx1 dobrze się czuję, nawet mniej mnie boli niż kilka dni temu, więc czekam cierpliwie ;) Może głodna jestem częściej - bo jestem na diecie ok 1500 kcal i jak wczoraj się dowiedziałam to kombinuje jak podwyższyć kaloryczność ;) Dziś już zjadłam śniadanie i dalej jestem głodna [emoji23] a Ty jak się czujesz? dziś idziesz na betę?

Mój cień cienia wieczorem już był gorzej widoczny, więc nie było szans zrobić zdjęcia.

Dziewczyny bez względu na to jak się będzie u mnie radzę wam chociaż jeden cykl działać codziennie w okresie owulacji - u nas to jak widać działa, bo drugi raz tak robiliśmy i drugi raz się udało :) A dodam, że mój też miał 3 lata temu kiepskie wyniki badania nasienia, więc nie ma potężnej "armii" ;) a mimo wszystko nie musiała się regenerować dwa dni ;) No chyba, że to Góra zadziałała, to w takim razie jak ktoś jest wierzący to też mogę pomóc "radą" ;)
Ja też w tym cyklu codziennie [emoji846][emoji846] Mam nadzieję, że się uda. Jak nie to będzie załamka[emoji24]

Miło że pytasz, byłam pewna że się uda ale niestety kilka dni temu przyszła @ :( najwidoczniej nie trafiliśmy co drugi, trzeci dzień:) na ten miesiąc zaopatrzyłam się w ananasa i testy owu i jestem zdeterminowana :) myślałam że urlop nam w tym pomoze i owszem rozluznilam się, czas szybko leciał Ale jednak po całym dniu nad wodą i z dzieciakami to nie takie łatwe być we formie :)
Trzymam kciuki za Twój zabieg, to już lada dzień...
No lada dzień i mam nadzieję, że w tym roku oby dwie zobaczymy kreski 😘

reklama
Do góry