Martxx1
Fanka BB :)
Ku*rwa.. No sama nie wiemNa tyle co cię poznałam to i tak będziesz się stresowała. I napiszesz ze jednak go zrobiłaś[emoji1787]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ku*rwa.. No sama nie wiemNa tyle co cię poznałam to i tak będziesz się stresowała. I napiszesz ze jednak go zrobiłaś[emoji1787]
Samo TSH w porządku, o ile ft3 i ft4 w normiekurczę, nie pamiętam co było w tym 28873674 badaniach co robiliśmy na początku roku, ale nie kojarzę, więc raczej nie. Właśnie patrzę na mój wynik tsh miałam wtedy 2,150 i prolaktynę 19,10. To źle czy dobrze?
Zastanawiam się co nam zleci nowy gin jutro...
Jak chcesz to powtórzWiem wiem
Myślicie żeby powtórzyć też proga? Cycki bolą bardziej to może coś urósł.![]()
Tsh w sumie nie robiłam, ale poczekam do wizyty w poniedziałek to mnie gin pokieruje. Jak będzie wszystko dobrze, to na pewno będzie mi kazał zrobić kilka badań.Jak chcesz to powtórzJa akurat proga robiłam tylko raz
A z uwagi na niedoczynność tarczycy robiłam jeszcze z betą TSH i ft4
![]()
Ale kochana nie panikuj jak ja!Dziewczyny a może ja mam rakaja juz przeczytałam o tym że jak się ma raka to też wykryje.
Dziewczyny a może ja mam rakaja juz przeczytałam o tym że jak się ma raka to też wykryje.
Ku*rwa.. No sama nie wiem [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Dobra to zrób [emoji1787][emoji1787][emoji1787]Dobra zrobię, bo później pomyślę czemu nie zeobilam hahahha [emoji1787][emoji1787]