według aplikacji na 1 kwietnia bo mam dłuższe cykle, a według ginekologa na 26.03, zapisałam się tutaj zanim byłam u ginekologa i tak zostałam. Kto wie kiedy się dzidziutek urodziTo na kiedy Ty masz termin? Ja mam niby dzisiaj 8+0, i termin na 02.04 według miesiączki![]()
Byłam u ginekologa na nfz, katastrofa, porażka i nie wiem co jeszcze. Nikomu nie polecam takiego lekarza na pierwszą ciążę, dobrze, że to nie jest moja 1 bo bym nic z niej nie wiedziała.Ale nie biorę sobie tego do siebie, bo wiedziałam, że pewnie tak będzie ;D Z kropkiem wszystko w porzadku, ale chodzi o samo przyjęcie pacjentki
![]()
reklama
Kinga_89
Fanka BB :)
A jaką masz apke ?według aplikacji na 1 kwietnia bo mam dłuższe cykle, a według ginekologa na 26.03, zapisałam się tutaj zanim byłam u ginekologa i tak zostałam. Kto wie kiedy się dzidziutek urodzi![]()
różne aplikacje i aż 4 pregnancy, ciaza+, HiMommy!, preglife, ale cykle miewam 34 dniowe dlatego tak późno wyszłoA jaką masz apke ?
Oleczqa002
Ja też mam dziś 8+0 i termin na 02.04To na kiedy Ty masz termin? Ja mam niby dzisiaj 8+0, i termin na 02.04 według miesiączki![]()
Byłam u ginekologa na nfz, katastrofa, porażka i nie wiem co jeszcze. Nikomu nie polecam takiego lekarza na pierwszą ciążę, dobrze, że to nie jest moja 1 bo bym nic z niej nie wiedziała.Ale nie biorę sobie tego do siebie, bo wiedziałam, że pewnie tak będzie ;D Z kropkiem wszystko w porzadku, ale chodzi o samo przyjęcie pacjentki
![]()
Kinga_89
Ja dopiero 6t+0d z aplikacjiJa też mam dziś 8+0 i termin na 02.04![]()
A wszystko Ci sie zgadza z usg? Bo mi nie, tydzień temu niby miałam według usg 6+2, a dzisiaj po 8 dniach na innym sprzęcie i u innego lekarza 6+5, ale myślę, że chyba nie mam się czym martwic, bo ciąża to nie matematyka, a skoro serduszko ładnie pikało to chyba źle nie jestJa też mam dziś 8+0 i termin na 02.04![]()
M_P_90
też tak uważam, ale niestety mąż jest i innego zdania, więc pewnie zostanie ZuzaJagna piękne imię![]()
M_P_90
tak, ja mam na 31 marzecAle jedna dziewczyna tutaj tez ma termin na końcówkę marca z tego co kojarzęMP chyba Ty?:-)
reklama
Oleczqa002
Jak byłam na pierwszym usg to mi się idealnie zgadzało z appka - 05.08 miałam 5+5 i lekarz to potwierdził. Zobaczymy co będzie podczas kolejnej wizyty, mam 02.09A wszystko Ci sie zgadza z usg? Bo mi nie, tydzień temu niby miałam według usg 6+2, a dzisiaj po 8 dniach na innym sprzęcie i u innego lekarza 6+5, ale myślę, że chyba nie mam się czym martwic, bo ciąża to nie matematyka, a skoro serduszko ładnie pikało to chyba źle nie jest![]()