Stelle
Fanka BB :)
Wiem, ja to wszystko wiemTakim stresem i nerwami to nie pomożesz nic a może być Ci jeszcze ciężej w ciążę zajść na takiej spinie.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem, ja to wszystko wiemTakim stresem i nerwami to nie pomożesz nic a może być Ci jeszcze ciężej w ciążę zajść na takiej spinie.
Wiem, ja to wszystko wiemwszystko salonu swoim rokiem gdyby nie ta wczorajsza wizyta u gina
jeszcze z tyłu głowy mam stres w pracy bo po urlopie, od tego poniedziałku mam przejść na inne stanowisko a wiem ze tam zamiast skupić się na papierach będę myslami zupełnie gdzie indziej. Jednak z dziećmi na grupie nie ma czasu na prywatę
muszę to przegadać jeszcze z dyrektorka bo się wykończę
![]()
Każda kąpiel tak wyglądaMusisz się uspokoić, bo się wykończysz. A Ty juz masz potwierdzona, że to endometreioza czy tylko torbiel? Bo endometrioza daje chyba też inne objawy?
I jedna gorąca kąpiel na pewno plemników nie zaszkodzi![]()
Co oznacza taki test owulacyjny w 25 dc i przy duphastonie ( biorę go drugi cykl przez 10 dni, bo bez niego miałam 90 dniowe )? I czy to oznacza PCOS?
O kurcze. Jedna wiadomość lepsza od drugiejTo oznacza że albo masz owulacje chociaż podobno dupek ją blokuje, albo jesteś w ciąży [emoji14] mi przy pcos nie wychodzą pozytywne testy ciągle.
Też jadłam ale ten środek wyjątkowo dziś okropny [emoji33][emoji33]Ananasik poszedł w ruch [emoji6][emoji16]Zobacz załącznik 1166199
Ja w poprzednim cyklu jak pierwszy raz ugryzłam ten środek to myślałam że jakiś twardy papier jemTeż jadłam ale ten środek wyjątkowo dziś okropny [emoji33][emoji33]