U mnie tez badania 28/08Też mam 28.8 prenatalne i też mam stres także aby do piątku jakoś zleciało![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
U mnie tez badania 28/08Też mam 28.8 prenatalne i też mam stres także aby do piątku jakoś zleciało![]()
O tak zdecydowanie za wolno chciałabym być już przed gabinetem i wiedziec że jest ok no ale musimy wytrwale czekamU mnie tez badania 28/08ten czas tak wolno leci
WitajDobry wieczór.
Jestem nowa na forum, Chciałabym do Was dołączyć termin porodu wg.USG 11.03
Cześć! Rozgosc sięDobry wieczór.
Ja 12.03! Jak końcówka I trymestru?Dobry wieczór.
Termin taki jak jaDobry wieczór.
I jaTermin taki jak ja![]()
Moja pierwszaByłyście w poprzednich ciążach na bb?