reklama
Invicta
Fanka BB :)
Ja mam 8 września...Kiedy masz badania prenatalne. ? Bo ja 9wrzesnia

Invicta
Boniu ja tez... mdłości miałam na początku płazy przez pierwsze 3 tyg codziennie od rana do wieczora i w nocy... później jak ręka odjął ale dzisiaj jak otworzyłam lodówkę to musiałam ja szybko zamknąćJa mam jakiś regres. Mdli mnie dziś.

Invicta
W luxmedzie 410 złMam pytanko do dziewczyn które miały badania prenatalne ile one prywatnie kosztują?
Będzie drugie więc już mniej więcej wiem na co się nastawićZależy którą masz ciążę ja w drugiej czułam w 14 tyg ale to takie falowanie albo tak jak to mówią że motylki latają. Jak wiesz czego się spodziewać to to![]()

Też 8 września o 16 godz mam a cena 200zł jeszcze kupa czasu cierpliwie czekamJa mam 8 września...będę miała wtedy 12+4
![]()

Usg 300 złW luxmedzie 410 zł
Pappa 300zl
Plus normalna wizyta u swojego lekarza 180 zł
Warszawa
Już pewnie niedługo każda z nas poczujęBędzie drugie więc już mniej więcej wiem na co się nastawićpoczekam spokojnie aż się pojawią
![]()

Dziewczyny, ja tez 8 wrześniaTeż 8 września o 16 godz mam a cena 200zł jeszcze kupa czasu cierpliwie czekam![]()

reklama
W różnych odstępach czasu, ale tak. Jedne napewno szybciej inne trochę później. Zależy od etapu ciąży oraz która to ciąża z kolei.Już pewnie niedługo każda z nas poczuję![]()