Czarna 36
Fanka BB :)
Ja sikam non stop.W nocy tez wstajęJa tez jakoś tak mało.... Ale może jeszcze dostaniemy z kopa po pęcherzu później..

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja sikam non stop.W nocy tez wstajęJa tez jakoś tak mało.... Ale może jeszcze dostaniemy z kopa po pęcherzu później..
No ja jedno w nocy siku obowiązkowo. Ale tak w ciągu dnia to jakoś nie specjalnie..Ja sikam non stop.W nocy tez wstaję![]()
Ja straciłam 4kg .Ale ładny brzuszek też bym taki chciała! Ja za to schudłam 1,5kgdla mnie to bardzo dużo szczególnie, że mam niedowagę także trochę mnie to martwi. Czy któraś z was też straciła kilogramy?
spokojnie damy jutro radęja o 21 zakończę ta mam nadzieje dobra passę
❣
No ja już od rana będę trzymać kciuki
Dzidziu, to kłucie w prawym jajniku mam prawie non stop. Czasem boli bardzo, bardzo mocno i też się tym martwię. Jutro wizyta więc odrazu powiem o tym lekarzowi. A ze śluzem u mnie słabo. Wcześniej czułam nawet, że coś kapie a teraz raczej sucho. Z tego co pamiętam, to w poprzedniej ciąży też na początku miałam sporo tego śluzu, a później była susza więc to chyba nic złego. Jedyne co mnie niepokoi to ten brzuch i stres przed jutrem oczywiście jest. Staram się nie zwariować i umilam sobie wieczór słuchaniem muzyczkiU jeszcze mnie dzis kłuje jakby prawy jajnik albo niżej macica macie tak?
Wow tyle to ja przez 2 dni jemJa sikam jak dzika, oczywiscie usnełam, napchalam sie ciasta na szywno. Ja dzis tak mialam z obiadem na sztywno, na śniadanie 09:00 owisanka, potem jablko, 2 kanapki z chlebem żytnim i po 14 ssanie ze hey, 6 klopsow (robię małe kuleczki), ryz, kalafior ze jak sie napchalam to az mi sie zrobiło be z przjedzenia
a o 18 ciasto.
Zrobię Wam foto brzuszka w tygodniu ❤.
Ale że co ?no taki nie jest bardzo duży, chyba sama nie wiem , z pierwszym brzuch było mi widać gdzieś w 5 miesięcu tak naprawdę, na wagę narazie nie wchodzęTo jest brzuch w 10tyg?![]()