Aurelia79
Podwójna Mamusia
Ja też się witam weekendowo:-).
Zaliczyłam dziś zakupy dzieciaczkowe, tzn same kosmetyki. Za bardzo nie szalałam, bo nie wiem co nam podpasuje, a co nie;-).
Teraz ma tydzień luzu, mój J pojechał na ferie z synem. Odpoczniemy sobie troszkę od siebie i od naszych problemów
.
A co do głupich tekstów naszych facetów, to mój J przebił chyba wszystkich. Byliśmy na zakupach i wzięłam sobie do niesienia najlżejszą torbę z zakupami, a J mi ją wyrywa z ręki, że będzie niósł sam wszystkie zakupy. Ja mu mówię, że to było lekkie i mogę nieść, a on mi co?? Mówi: "...taa, potem mnie znowu na tym swoim forum obsmarujesz!!..."
Myślałam, że umrę ze śmiechu!!:-)Czyli BB górą!!

Zaliczyłam dziś zakupy dzieciaczkowe, tzn same kosmetyki. Za bardzo nie szalałam, bo nie wiem co nam podpasuje, a co nie;-).
Teraz ma tydzień luzu, mój J pojechał na ferie z synem. Odpoczniemy sobie troszkę od siebie i od naszych problemów
.A co do głupich tekstów naszych facetów, to mój J przebił chyba wszystkich. Byliśmy na zakupach i wzięłam sobie do niesienia najlżejszą torbę z zakupami, a J mi ją wyrywa z ręki, że będzie niósł sam wszystkie zakupy. Ja mu mówię, że to było lekkie i mogę nieść, a on mi co?? Mówi: "...taa, potem mnie znowu na tym swoim forum obsmarujesz!!..."
Myślałam, że umrę ze śmiechu!!:-)Czyli BB górą!!

Ale mamy wątek zamknięty, tam są nasze żale.Ściskam Cię mocno, i siły życzę.
.

no ale to 6 zl wydatku a moze jak jej sie teraz ten spodobal to bedzie go uzywac
a jutro mamy goscia,bedzie mojego R cioteczna siostra z dzieckiem o pol roku mlodsza od naszej wiec sie wybawia a znaja sie niewiele bo one mieszkaja w niemczech..