reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
@Martxx1 ale na pierwszym usg byłam w 5t5d, a pęcherzyk mniejszy niż 10 mm, a 10 mm odpowiadało 4t0d - lekarz uspokajał i mówił, że to jeszcze nic nie znaczy i ja jakoś też tak do tego podeszłam, że jeszcze nadrobi, ale czasem człowieka nachodzą głupie myśli ;)

Wydaje mi się, że w większych gabinetach, gdzie jest więcej osób lub w przychodniach nie pozwalają przychodzić z osobami towarzyszącymi. U mnie bez problemu mogłam przyjść z mężem na wizytę, bo byłam tylko ja i lekarz.

A co do snów, to dajcie mi erotyki!! Mi się ciągle śni, że piję wódkę i że jak już wypiję trochę to mi się dopiero przypomina, że jestem w ciąży 🤦‍♀️
Mój miał 1,57 cm, ale wyliczył na 5+6 ale wedlug Om było to 7+1 nir wiem jak liczyć tą różnicę jak mam takie długie cykle 🤭 ale U Ciebie też było ciałko żółte?

Dokładnie! A ja się łapie na tym, że bekam jak chłop 🤣😁😁 i mam takie dziwne czekanie pojedyncze haha 🤣🤣
Ja bez ciąży bekam jak chłop 🙊😜

Ja dzisiaj jestem 11+3 i a w piatek mam juz prenatalne. Widze, ze wiekszosc ma pozniej i tak sie zastanawiam, czy to aby nie za wczesnie?😌🙈
To są widełki, w których możesz iść na to badanie. Ty idziesz na początku, ja na końcu :D

Jestem dziewczyny.. Wszystko ok... Zakładam właśnie kartę ciąży... Dzisiaj według usg 9tydz i tak zostajemy...... Termin 14.04.. Aż sie popłakałam.... 😭
Gratulacje ❤
Dobra ja się z wami żegnam na dziś byłam tylko wizyty oblukac 😉 dziś mam 35 urodziny i trochę muszę oo robić .... potem mam wywiadówki trzy na raz i gości wieczorem 😉 trzeba ciasto zrobić 😉 do później 😘😘
Sto lat sto lat! :)

reklama
Do góry