reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Jestem dziewczyny.. Wszystko ok... Zakładam właśnie kartę ciąży... Dzisiaj według usg 9tydz i tak zostajemy...... Termin 14.04.. Aż sie popłakałam.... 😭
Super!!!

Dobra ja się z wami żegnam na dziś byłam tylko wizyty oblukac 😉 dziś mam 35 urodziny i trochę muszę oo robić .... potem mam wywiadówki trzy na raz i gości wieczorem 😉 trzeba ciasto zrobić 😉 do później 😘😘
Sto lat :)

Cudownie gratulacje. Pewnie będziemy mieć podobna datę porodu. Ja mam wizytę dopiero na 13.20 🙈 weźcie trzymajcie kciuki bym jajka nie zniosła 🙈

Trzymam trzymam 😘

Lubicie czytać książki? Macie może jakiegoś pisarza do polecenia? Najlepiej kryminały :) ale nie pogardzę też czymś innym aby nie przesłodzonym i historycznym ;) Sporo już tego przeczytałam i nie mam pomysłu kogo teraz zaczepić :p
Uwielbiam, zwlaszcza kryminaly ;)
Camilla Läckberg, Simon Beckett, Charlotte Link, Tess Gerritsen, Sharon Bolton, Sebastian Fitzek (choc jego ksiazki to bardziej psychologiczne thrillery) - to tak na szybko😁

Lubicie czytać książki? Macie może jakiegoś pisarza do polecenia? Najlepiej kryminały :) ale nie pogardzę też czymś innym aby nie przesłodzonym i historycznym ;) Sporo już tego przeczytałam i nie mam pomysłu kogo teraz zaczepić :p
Miłoszewski ale jak jesteś fanką kryminału to pewnie masz go już przerobionego 🙂 A z historycznych polecam Atomowego Szpiega (jeśli lubisz takie tematy).

@Martxx1 ja mam cykle 26 dniowe, owulacja była między 14-16 dniem, więc o przesunięciu nie ma mowy ;) Ale przeczytałam właśnie u mamaginekolog " Pęcherzyk żółtkowy pojawia się ok. 5 tyg + 2 dni do 5 tyg + 5 dni. Zazwyczaj gdy pęcherzyk ciążowy(GS) ma średnicę 8-10 mm", czyli by się zgadzało - pęcherzyk mógł mieć wtedy mniej niż 10 mm :)

@Ewelina @ wszystkiego najlepszego!! i spokojnej ciąży :D

@sad1717 a czytałaś Nesbo? a z polskich Czornyj albo Rogoziński :)

reklama
Do góry