Gisiaczek 86
Fanka BB :)
Trzymam.... Będzie dobrzeTrzymamy mocno - bedzie dobrze!![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam.... Będzie dobrzeTrzymamy mocno - bedzie dobrze!![]()
Ewelinko, ja życzę Ci tylko zdrowej, spokojnej ciąży ze szczęśliwym finałemDobra ja się z wami żegnam na dziś byłam tylko wizyty oblukacdziś mam 35 urodziny i trochę muszę oo robić .... potem mam wywiadówki trzy na raz i gości wieczorem
trzeba ciasto zrobić
do później
![]()
Super!!!Jestem dziewczyny.. Wszystko ok... Zakładam właśnie kartę ciąży... Dzisiaj według usg 9tydz i tak zostajemy...... Termin 14.04.. Aż sie popłakałam....![]()
Sto latDobra ja się z wami żegnam na dziś byłam tylko wizyty oblukacdziś mam 35 urodziny i trochę muszę oo robić .... potem mam wywiadówki trzy na raz i gości wieczorem
trzeba ciasto zrobić
do później
![]()
Cudownie gratulacje. Pewnie będziemy mieć podobna datę porodu. Ja mam wizytę dopiero na 13.20weźcie trzymajcie kciuki bym jajka nie zniosła
![]()
Trzymamy mocnoCudownie gratulacje. Pewnie będziemy mieć podobna datę porodu. Ja mam wizytę dopiero na 13.20weźcie trzymajcie kciuki bym jajka nie zniosła
![]()
Uwielbiam, zwlaszcza kryminalyLubicie czytać książki? Macie może jakiegoś pisarza do polecenia? Najlepiej kryminałyale nie pogardzę też czymś innym aby nie przesłodzonym i historycznym
Sporo już tego przeczytałam i nie mam pomysłu kogo teraz zaczepić
![]()
Miłoszewski ale jak jesteś fanką kryminału to pewnie masz go już przerobionegoLubicie czytać książki? Macie może jakiegoś pisarza do polecenia? Najlepiej kryminałyale nie pogardzę też czymś innym aby nie przesłodzonym i historycznym
Sporo już tego przeczytałam i nie mam pomysłu kogo teraz zaczepić
![]()
Musze koniecznie obczaic Miloszewskiego!Miłoszewski ale jak jesteś fanką kryminału to pewnie masz go już przerobionegoA z historycznych polecam Atomowego Szpiega (jeśli lubisz takie tematy).
KoniecznieMusze koniecznie obczaic Miloszewskiego!
Nie orientuje sie w ogole w polskich kryminalach - czas zaczac![]()