Gisiaczek 86
Fanka BB :)
Tak ja mam w marcu 35 i mnie się nie należyA jeśli ma się powyżej 35 lat to z defaultu w państwowym szpitalu jest za darmo?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak ja mam w marcu 35 i mnie się nie należyA jeśli ma się powyżej 35 lat to z defaultu w państwowym szpitalu jest za darmo?
Tak Dzidziu, ze względu na wiek, choroby genetyczne w rodzinie i nie wiem czy coś jeszcze.A jeśli ma się powyżej 35 lat to z defaultu w państwowym szpitalu jest za darmo?
Przeprowadzamy się do CiebieMasakra, gdzie wy robicie te prenatalne??u mnie USG kosztuje 250zł, a test PAPPA 100zł i to jest prywatna klinika, która cały czas ma takie ceny, nawet przez koronawirus nie podnieśli i dodatkowo mogę być z mężem na wizycie, a gdybym nie miała co zrobić z synem to jego też mogę zabrać...
Na zwykłą wizytę nawet bez koronawirusa nie można w Poznaniu wchodzić z partnerem i to nawet prywatnie, jedyny wyjątek to właśnie prenatalne...mozna nagrać filmik na telefonie dla męża i w sumie ja wolę tak, bo jakoś dziwnie bym się czuła siedząc na fotelu rozkraczona, a obok mąż...![]()
Mi tylko smierdzą faje i perfumy. Najczęściej wszystko mi pachnie po prostu smacznieA to mamy podobny termin ❤!
Mam wrażenie że działam pod wpływem sugestii, Ewela pisała o paprykarzu -zjadłabym przed chwilą padło o kabanosie @LaetitiaAinos -oczywiście że zjadłabym.
Mam tak samo gotowane mięso zapach też mnie drażni szczególnie jal gotuje jakąś zupę albo sos, choć już jest gotowe, to zjem ale zapach jest straszny![]()
O tak z perfumami tez tak mam, jak Maż rano sie wypsiuka, to nie da sie wejsc! Powiedziałam że ma wywietrzyć sypialnie, bo dla mnie to ścianaMi tylko smierdzą faje i perfumy. Najczęściej wszystko mi pachnie po prostu smacznieNa razie nie przytylam ale zobaczymy
To ja nie powinnam mieć dzieciu mnie serduszko biło tak tylko się go zapytałam jak to jest z tymi objawamiale dodał ze z doświadczenia wie ze kobiety które maja mniej dolegliwości częściej ciąże donoszą
![]()
A co to defoul?Tak ja mam w marcu 35 i mnie się nie należy
To ja nie powinnam mieć dzieci
A co to defoul?![]()
Hehehhe z defaultu, to moj skrót od default EN - domyślnieTo ja nie powinnam mieć dzieci
A co to defoul?![]()
Wszystkiego Naj Naj Naj!Przeprowadzamy się do Ciebieto w Warszawie Wszystko jest absurdalnie drogie
![]()