reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Masakra, gdzie wy robicie te prenatalne??😱😱😱 u mnie USG kosztuje 250zł, a test PAPPA 100zł i to jest prywatna klinika, która cały czas ma takie ceny, nawet przez koronawirus nie podnieśli i dodatkowo mogę być z mężem na wizycie, a gdybym nie miała co zrobić z synem to jego też mogę zabrać...
Na zwykłą wizytę nawet bez koronawirusa nie można w Poznaniu wchodzić z partnerem i to nawet prywatnie, jedyny wyjątek to właśnie prenatalne...mozna nagrać filmik na telefonie dla męża i w sumie ja wolę tak, bo jakoś dziwnie bym się czuła siedząc na fotelu rozkraczona, a obok mąż...🙄😳
Przeprowadzamy się do Ciebie🤣 to w Warszawie Wszystko jest absurdalnie drogie😆

A to mamy podobny termin ❤!
Mam wrażenie że działam pod wpływem sugestii, Ewela pisała o paprykarzu -zjadłabym przed chwilą padło o kabanosie @LaetitiaAinos -oczywiście że zjadłabym.
Mam tak samo gotowane mięso zapach też mnie drażni szczególnie jal gotuje jakąś zupę albo sos, choć już jest gotowe, to zjem ale zapach jest straszny😝🤣
Mi tylko smierdzą faje i perfumy. Najczęściej wszystko mi pachnie po prostu smacznie😂Na razie nie przytylam ale zobaczymy

Hejka.
Mnie jakies przeziebienie lapie albo alergia,rano myslalam ze sobie wloze papier w nos i bede tak chodzic....ale przeszlo i teraz mysle czy to nie alergia.Mam w planach zrobic tatziki sos i nawalic tam duzo czosnku,kupilam tez jakis sok z zurawiny z wit c.i kolezanak dala koedys vibowit dla syna,myslicie ze moge to zjesc?i cos jeszcze z niemiec dala do picia dla synka tez z witc c ale nie wiem co tam jest

reklama
@Ewelina @
Przeprowadzamy się do Ciebie🤣 to w Warszawie Wszystko jest absurdalnie drogie😆
Wszystkiego Naj Naj Naj! 😊🤗🍰🍨🍧🎂🎁🎉🎊🎈
No właśnie widzę jakie ceny kosmiczne s innych miastach są 😱😱😱😳
Ja robię tylko USG, a jak po pani doktor stwierdzi, że warto zrobić ten test to dopłace i też go zrobię, tak samo robiłam w pierwszej ciąży, tam nikt nie zmusza, że test PAPPA musi być w pakiecie

Do góry