reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
No dobra mam, niby w normie, ale jakiś mały ten przyrost jak dla mnie 🙊 za to progesteron mnie znów szokuje 🥹

Załączniki

• f33dc430-91c4-4b6b-9f12-4266772a2718.jpeg
    f33dc430-91c4-4b6b-9f12-4266772a2718.jpeg
    27,7 KB · Wyświetleń: 62
... Tylko że jak.sie.nie uda to okres przyjdzie znów 9-10 dni po.zastrzyku.a.to.beda same.swieta.. :(
Przepraszam, ale czy Ty leczysz się u jakiegoś dobrego lekarza? Bo to wszystko u Ciebie brzmi źle. Te pęcherzyki nie rosną szałowo jak na taką stymulację, okres przychodzi zdecydowanie za wcześnie. No moim zdaniem coś tu jest nie tak i nie rozumiem, dlaczego ciągle jest u Ciebie ten sam schemat, skoro to nie działa.
Chociaż oczywiście trzymam kciuki, żeby tym razem zadziałało 🤞
Mężu wstydu nie przyniósł, co prawda odpadł w trzeciej rundzie, ale kilka stówek zarobił i zegarek.
Brawo! My z mężem parę lat temu mieliśmy iść do postaw na milion, zostaliśmy zaproszeni na casting, ale niestety w ten sam dzień wypadło nam coś ważnego :( Teraz już bym się chyba nie odważyła 🤪
No dobra mam, niby w normie, ale jakiś mały ten przyrost jak dla mnie 🙊 za to progesteron mnie znów szokuje 🥹
A ile Ci wychodzi %? Z tego co pamiętam, to wynik masz bardzo dobry ☺️

Nie powiedzialabym, ze maly, jaka wartosc byla ostatnio? Wydaje mi sie, ze to 100% to masz minimum

A prozek… o mamuniu.. ja sie nie dziwie, ze ten maz dzisiaj z ukruszona jedynka 😂😂

W piątek o 8:50 było 65,8 a dziś o 7:20 157,7, niecałe 72h różnicy, a przyrost wg kalkulatora to jakieś 83 % .
Ja wiem, że jest w normie, ale no miałam nadzieję zobaczyć chociaż te 200 🥹 🥹

Przepraszam, ale czy Ty leczysz się u jakiegoś dobrego lekarza? Bo to wszystko u Ciebie brzmi źle. Te pęcherzyki nie rosną szałowo jak na taką stymulację, okres przychodzi zdecydowanie za wcześnie. No moim zdaniem coś tu jest nie tak i nie rozumiem, dlaczego ciągle jest u Ciebie ten sam schemat, skoro to nie działa.
Chociaż oczywiście trzymam kciuki, żeby tym razem zadziałało 🤞

Brawo! My z mężem parę lat temu mieliśmy iść do postaw na milion, zostaliśmy zaproszeni na casting, ale niestety w ten sam dzień wypadło nam coś ważnego :( Teraz już bym się chyba nie odważyła 🤪

A ile Ci wychodzi %? Z tego co pamiętam, to wynik masz bardzo dobry ☺️

Tak mi pokazuje kalkulator

Załączniki

• 0355ec4a-1851-44dc-b248-735aecbbace2.jpeg
    0355ec4a-1851-44dc-b248-735aecbbace2.jpeg
    37,8 KB · Wyświetleń: 29
reklama
Do góry