reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
Ale ja mam to samo, niby korci zeby sikac od 10, ale wiem ze chce wytrzymac do 12, tzn wyedy powinnam miec spadek temp lub nie… jesli bedzie spadek to nawet nie chce patrzec, jakos tak bardziej smutno mi sie zeobi..

Ale ja mam to samo, niby korci zeby sikac od 10, ale wiem ze chce wytrzymac do 12, tzn wyedy powinnam miec spadek temp lub nie… jesli bedzie spadek to nawet nie chce patrzec, jakos tak bardziej smutno mi sie zeobi..
Ja nie mierzę temp. Ale mówiłam że nie będę się nakręcała na ten cykl, a jest inaczej… i tak bardzo boję się tego rozczarowania że boję się testować 🥹 ale z drugiej strony zawsze małpa wita mnie rano tego dnia co powinna być więc nie mam nawet szans na testowanie wtedy kiedy powinnam. Jestem w kropce. Ale czy myślicie że z tsh 2,500 by się udało? Wiem że musi być niższe, dlatego jak myślę że a może się udało, to nagle sobie przypominam o tarczycy 🥲
@Kaalaa Ty testujesz 19 czy coś wczesniej?

Ja nie mierzę temp. Ale mówiłam że nie będę się nakręcała na ten cykl, a jest inaczej… i tak bardzo boję się tego rozczarowania że boję się testować 🥹 ale z drugiej strony zawsze małpa wita mnie rano tego dnia co powinna być więc nie mam nawet szans na testowanie wtedy kiedy powinnam. Jestem w kropce. Ale czy myślicie że z tsh 2,500 by się udało? Wiem że musi być niższe, dlatego jak myślę że a może się udało, to nagle sobie przypominam o tarczycy 🥲
@Kaalaa Ty testujesz 19 czy coś wczesniej?
Wczesniej udalo mi sie z tsh 4, nawet ponad 4, ale to wtedy chyba loteria jest.. lepiej zbic, tez to wiem, chociaz mam 2,6 :D

19 mam 12dpo, plan jest taki, ze jak rano zmierze tempke a bedzie nadal wysoko- testuje, jak znow spadnie 0.2-0.3, czekam na @ :D licze, ze ten moj urlop zacznie sie jednak z przytupem i bede musiala zwlec sie z lozka wczesniej, zeby pojechac do labu :D

Od razu mi lepiej, dziekuje! :D byla jakas teoria z owulakami na ciaze, ale to niesprawdzone wiec.. :D

tez o tym słyszałam, ale jakoś nie wierzę w to. Trzeba czekać do środy i wleci ciążowy o ile mnie rano nie zaleje 😁

Ja wiem.ze to durna teoria ale ja jestem.tego przykładem..nigdy nie miałam dwóch kresek na testach owulacyjnych w całej swojej karierze 🤣
Za to.jak mi brakło ciążowych to.zrobiłam dla picu owulaka i kreski były jak malowane. Dwie piękne czerwone kreski.
I na drugi dzień już ciążowe były

Ja wiem.ze to durna teoria ale ja jestem.tego przykładem..nigdy nie miałam dwóch kresek na testach owulacyjnych w całej swojej karierze 🤣
Za to.jak mi brakło ciążowych to.zrobiłam dla picu owulaka i kreski były jak malowane. Dwie piękne czerwone kreski.
I na drugi dzień już ciążowe były

Jednej kobiecie wyjdą innej nie, osobiście dla mnie dziwny trend. Po to są testy ciążowe czy beta a nie owulaki 🤪

reklama
@Cukierkowa26
A ja cię popieram w czekaniu do @ Przepraszam komisję testową 😅 jeżeli tylko jesteś w stanie wytrzymać te dwa dni, to próbuj. Teraz jak coś się pokaże, to tylko duszek, będzie zadręczanie się czy to kreska czy chujocień... Sama planuję testować w wigilię czyli w dzień @
Przerabiałam w pierwszej ciąży temat testowania nawet od 6dpo(wtedy miałam monitoringi, więc wiedziałam kiedy była owu) ... I wiesz źle to na mnie działało, bo pomimo bieli vizira łudziłam się że to za szybko i dlatego test nie pokazał kreseczki. W pierwszej ciąży byłam na prawdę mega nakręcona, katowałam się rok, później odpuściłam i zaczęłam szukać specjalistów. Wtedy zaskoczyło... Dwie piękne kreseczki w dniu @, tydzień przed wizytą w klinice.
Nie zrozumcie mnie źle, nie neguję szybkiego testowania i zawsze wyczekuję zdjęć testów nawet tych które z góry wiadomo, że wyraźnej kreski nie pokażą, ale sama podchodzę ze spokojną głową. W tym miesiącu nie robiłam nawet testów owu i nie będę już ich robić... Na razie wierzę, że się znowu uda 🤞

Do góry