Gryfin
Fanka BB :)
Trzymamy mocnoJestem dziś po wizycie u gina. Macica ładna, pęcherzyk ładny, za ok. 2 dni owulacja, co potwierdzają mi testy owu. Działamytrzymajcie kciuki
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy mocnoJestem dziś po wizycie u gina. Macica ładna, pęcherzyk ładny, za ok. 2 dni owulacja, co potwierdzają mi testy owu. Działamytrzymajcie kciuki
![]()
Ja też mam dziś 26dc i 4 dni do @. Ale betę sprawdzę dopiero po teście i braku @.26 dc. Jeszcze 5 dni do @. Ale wyszło <0.2 więc wątpię, że jeszcze coś z tego będzie
Tylko zastanawia mnie ten ból jajników i szyjka inna niż zawsze![]()
Dokładnie ja też w zeszłym cyklu poleciałam na betę 3 dni przed @ i straciłam tylko czas i pieniądze, nie mówiąc już o nerwach a @ przyszła jak zwykle o czasieJa też mam dziś 26dc i 4 dni do @. Ale betę sprawdzę dopiero po teście i braku @.
Czasem nie ma co za wcześnie
Chciałam wiedzieć na czym stoję przed ginekologiemJa też mam dziś 26dc i 4 dni do @. Ale betę sprawdzę dopiero po teście i braku @.
Czasem nie ma co za wcześnie
Czyli wynik powinien być od 10 zwyż, żeby potwierdzić że owulacja była tak?Ja dziś 6dpo, zrobiłam rano progesteron, czekam na wyniki i już dawno powinny być, a dalej ich nie ma![]()
Ft3 ft4 anty tpo anty tg AMH PRL androstendion SHBG,U mnie jutro 3 dc zrobię tsh lh i fsh jeszcze coś? [emoji85]
Wydaje mi się, że nie... Można tylko domniemywać..Owulację potwierdzi jedynie badanie progesteronu ( ale to chyba też nie na 100%) lub wizyta u ginekologaDziewczyny, a podwyższona temperatura w drugiej fazie cyklu jest jakimś małym potwierdzeniem że owulacja była?