Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja osobiście mieszkam w Słupsku. Do Gdańska jeżdżę do kliniki invicta..na prenatalne.. . W Słupsku mam oddział ale słyszałam że w Gdańsku właśnie w klinice są świetni lekarze... A tak to niestety nie pomogę. Możesz poczytać opinie...Hej,
A czy są tu może dziewczyny z Gdańska?
Potrzebuję polecenia dobrego ginekologa, na 4 miesiące przed porodem będziemy się przeprowadzać i będę zmuszona zmienić.
Odpoczywaj kochana ile wlezie, który tydzień? nie kojarzę masz dziecko? Jeśli nie to lez odpoczywaj parę dni, pij dużo płynów i powinno być lepiej, miałam podobnie wtedy mój organizm potrzebował zwolnienia obrotów i odpoczynku potem było lepiejCześć dziś bardzo kręci mi się w głowie i jestem senna miałyście tak ? Słabo się czujekurde mówią ze ciąża to nie choroba
Dodaj bekanie, gulę w gardle, odruchy wymiotne i chlustajace wymioty. To moje objawy. A i czasem sraczka tak dla urozmaicenia. Już nawet nie chce mi się narzekać.Cześć dziś bardzo kręci mi się w głowie i jestem senna miałyście tak ? Słabo się czujekurde mówią ze ciąża to nie choroba
Mnie wywala brzuch bardzo. Ale to chyba wzdecia,nie wiem Do pracy musze chodzic w luźnych ubraniach bo będą pytaniaU mnie 32 lata, druga ciaza a w domu 5-cio letni synek. Tak się zastanawiam dziewczyny czy u wszystkich jest już brzuszek? Jak mam dzień bez wzdęcia to zupełnie zero brzucha...
To ja mogę polecić - S. Matkowski - bardzo dobry lekarz, sympatyczny, delikatny, rzeczowy.Hej,
A czy są tu może dziewczyny z Gdańska?
Potrzebuję polecenia dobrego ginekologa, na 4 miesiące przed porodem będziemy się przeprowadzać i będę zmuszona zmienić.
To chyba ten mąz wyssal z Ciebie energię....A dziewczyny tez Wam sie tak ciężko oddycha?![]()
Jw dzis wypilam kawe kopiko i nawet poszlo bo glowa bolała jak niewiem ciśnienie mialam po zdenerwowaniu na męża 90/60![]()