ewelas1991
Fanka BB :)
Hej dziewczyny.Czy któraś z Was planuje rodzić w Lublinie na Kraśnickich?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szczerze już się nie mogę doczekać aż urodzę chociaż im częściej myśle o porodzie tym bardziej chyba się bojeMy mamy dziś 36+6 i nasza malutka już od dłuższego czasu daje czadu i turbuje zebra. Dzisiejsza noc też była ciezka, nie mogę się już ulozyc, bolą plecy, boli brzuch, każda zmiana pozycji boli w zasadzie. Także takie pobudki co chwila. Ja z kolei czekam na powrót męża z delegacji i wytrzymam wszystkie dolegliwości byle mała poczekała do tego 27 września chociaż. Też pierwszy poród i nie wiem jak to będzie![]()
Mam tak samoSzczerze już się nie mogę doczekać aż urodzę chociaż im częściej myśle o porodzie tym bardziej chyba się boje![]()
Ja też się boje i do tego mi się już tak ciągnie . A już bym chciała mieć to za sobąMam tak samo![]()
Hehe, a ja codziennie odliczam,żeby dzidzia poczekała na powrót taty. Jeszcze 8dni. Ale...wczoraj miałam wizytę i Pani doktor powiedziała,że wątpi. Szyjka ma już tylko 10mm (jeszcze zamknięta) główka jest już baaardzo nisko, mała ułożona do porodu. Kazala już odstawić luteinę i magnez. Hania wazy z usg 3kg, chociaż potem jak pomacala brzuch to powiedziala,że jest mało to może jakieś 2700-2800. Ja już siedzę jak na szpilkach. Jak nie urodzę do tego czasu to wizyta za 1.5 tyg.Ja też się boje i do tego mi się już tak ciągnie . A już bym chciała mieć to za sobą![]()
Hehe, a ja codziennie odliczam,żeby dzidzia poczekała na powrót taty. Jeszcze 8dni. Ale...wczoraj miałam wizytę i Pani doktor powiedziała,że wątpi. Szyjka ma już tylko 10mm (jeszcze zamknięta) główka jest już baaardzo nisko, mała ułożona do porodu. Kazala już odstawić luteinę i magnez. Hania wazy z usg 3kg, chociaż potem jak pomacala brzuch to powiedziala,że jest mało to może jakieś 2700-2800. Ja już siedzę jak na szpilkach. Jak nie urodzę do tego czasu to wizyta za 1.5 tyg.
[/QU
Ja w czwartek mam wizytę też bym chciałam żeby mi powiedziała rodzimy haha już się nie mogę doczekać a czym bliżej to tym daleja który masz już tydzień?
Ja jutro kończę 38 i mam nadzieję że już jak się zacznie 39 to coś mnie weźmieDziś mamy 37+2.
No to już naprawdę koncoweczka. To czekaj, na kiedy masz termin bo chyba nie na październik? Czy ja źle coś liczęJa jutro kończę 38 i mam nadzieję że już jak się zacznie 39 to coś mnie weźmie![]()
Jutro mam 37+7 a w niedzielę już mi się zaczyna 39 mam termin na 2.10No to już naprawdę koncoweczka. To czekaj, na kiedy masz termin bo chyba nie na październik? Czy ja źle coś liczę
Edit. Czyli jutro masz 37+6? Bo się zakręciłamnie ma co się spieszyć, dzidziolek wyskoczy kiedy zechce, taka natura
![]()