klaudiaanita
Fanka BB :)
U mnie to samoA i dziś pęka głowa!
Mąż pił wczoraj, a mnie boli![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie to samoA i dziś pęka głowa!
Mąż pił wczoraj, a mnie boli![]()
Mój nawet sam powiedział, że już więcej pić nie będzie ale jakoś mu w to nie wierzę, tym bardziej że w kolejnych tygodniach szykuje się sporo imprez rodzinnych i towarzyskichPowiedziałam mu, że już pić nie będzie![]()
W 1 ciąży nie kupowałam i to byl błąd, teraz kupuje dol kupiłam spodnie ciążowe to mega wygoda, górę kupuje zwykle sweterki, bluzki ale w rozmiarze rozmiar lub 2 większe i dłuższe poprostu, lub oversize jeśli przerażają Cie ceny zawsze możesz odkupić np spodnie w aplikacji Vinted polowe taniejps bluzki kupuje na ciuchu bo nie uśmiecha mi sie kupowac na raz mozna powiedzieć nowych rzeczy a mozna znalezc cos fajnego w niskiej cenie wręcz groszowej
![]()
Tak takSpodnie ciążowe też można znaleźć w ciuchu [emoji12]
Współczuję wam tego bólu głowy. Mnie dziś kręgosłup boli a konkretnie lędźwie. Chyba za dużo wczoraj robiłam. [emoji17].
Jadę po południu do tesciow i wreszcie im powiemy o drugim wnuczku lub wnuczce [emoji4]
Ja zamówiłam w Lidlu leginsy i rajstopyHej dziewczyny, mam pytanie gdzie kupujecie ciążowe ciuchy? Nic mi się na necie nie podoba i te ceny![]()
HehehehehLaseczki glupie pytanie,obcinacie wlosy w ciazy?ja mam juz dlugie i mnie denerwuja i chcialam zeby mi kolezanka ciachnela,i patrzylam na necie i mi wyskoczyko ze w ciazy sie nie obcina bo dziecko bedzie mialo krotki rozum?!wierzycie w takie zabobony?
Ja też sie obawiam żeby mniej mój bobik nie kopnął i nosze go coraz mniej głównie wyciąganie i wkładanie do łóżeczka na dworze sie dużo wycieka i babcia nam trochę pomaga bo ja coraz częściej nie mam na nic siłyMój też tak kopie nogami, a już zwłaszcza przy przebieraniu i jak tu niespełna rocznemu dziecku wytłumaczyć, że nie wolno mamy kopać?? Ostatnio się wg taka przylepa zrobił i leży mi na brzuchu...a do tego jest strasznie marudny...
Ja nie jestem w stanie go nie wziąć na ręce, chociaż staram się to robić dużo rzadziej i więcej go mobilizuje do chodzenia, bo zaczął nam stawiać pierwsze kroki![]()
W życiu o czymś takim nie słyszałamLaseczki glupie pytanie,obcinacie wlosy w ciazy?ja mam juz dlugie i mnie denerwuja i chcialam zeby mi kolezanka ciachnela,i patrzylam na necie i mi wyskoczyko ze w ciazy sie nie obcina bo dziecko bedzie mialo krotki rozum?!wierzycie w takie zabobony?
O pani pierwsze słyszęLaseczki glupie pytanie,obcinacie wlosy w ciazy?ja mam juz dlugie i mnie denerwuja i chcialam zeby mi kolezanka ciachnela,i patrzylam na necie i mi wyskoczyko ze w ciazy sie nie obcina bo dziecko bedzie mialo krotki rozum?!wierzycie w takie zabobony?