reklama
Hej dziewczyny! Chciałabym do Was dołączyć. To Nasz drugi cykl starań, jestem już po owulacji. Niestety poprzedni cykl to była ciąża biochemiczna
Mam ogromną nadzieję, że tym razem będzie dobrze. Póki co wspomogliśmy się tylko testami owulacyjnymi.
claudii
Fanka BB :)
hej ja również chciałabym dołączyć, podczytuje sobie Was od jakiegoś czasu. To nasz drugi cykl starań, pierwszy z testami owulacyjnymi. Obecnie 19dc, owulacja wg testów 17dc więc teraz czeka mnie ciężki okres oczekiwania na testowanie. Wszystkim dziewczynom, które zobaczyły upragnione dwie kreski gratuluję i trzymam kciuki za te które jeszcze na to czekają [emoji8]
G
guest-1713165905
Gość
Kto jutro testuje? [emoji854] Ja mam zamiar z rana [emoji1745]
K
Katijah
Gość
HejHej dziewczyny! Chciałabym do Was dołączyć. To Nasz drugi cykl starań, jestem już po owulacji. Niestety poprzedni cykl to była ciąża biochemicznaMam ogromną nadzieję, że tym razem będzie dobrze. Póki co wspomogliśmy się tylko testami owulacyjnymi.
Trzymamy kciuki.
Kiedy testujesz?
K
Katijah
Gość
Witajhej ja również chciałabym dołączyć, podczytuje sobie Was od jakiegoś czasu. To nasz drugi cykl starań, pierwszy z testami owulacyjnymi. Obecnie 19dc, owulacja wg testów 17dc więc teraz czeka mnie ciężki okres oczekiwania na testowanie. Wszystkim dziewczynom, które zobaczyły upragnione dwie kreski gratuluję i trzymam kciuki za te które jeszcze na to czekają [emoji8]
Kciuki. Kiedy testujesz?
K
Katijah
Gość
No to kciuki za 2 kreskiKto jutro testuje? [emoji854] Ja mam zamiar z rana [emoji1745]
reklama
claudii
Fanka BB :)
Minimum 10 dni będę musiała jeszcze poczekać [emoji17]
Witaj
Kciuki. Kiedy testujesz?