Gisiaczek 86
Fanka BB :)
Trzymam kciuki... Oby wszystko było okPowiem Wam, że siedzę na IP, bo po drzemce o 17:00 w toalecie krew, jednorazowo, ale muszę sprawdzić.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki... Oby wszystko było okPowiem Wam, że siedzę na IP, bo po drzemce o 17:00 w toalecie krew, jednorazowo, ale muszę sprawdzić.
Ja to w tej ciazy wygladam fatalnie, wprawdzie krostek nie mam ale nie miałam tez nigdy trądziku i wypryski to raz na miesiąc moze cos wyskoczyło ale za to wyglądam ciągle jak chora, blada, ubrana w kilka swetrów, chodzę jak cień a do mojego męża zmialam sie ze wygladam jak herkules jakos mi sie tak to skojarzyłoMam to samo. Cera strasznie brzydka, sucha.. wysypane czołoJakaś taka szara się czuje i absolutnie nie czuje się kwitnąco w ciąży
Może się to zmieni, póki co za 23 dni ślub, a ja zawsze cerę miałam bez żadnego wyprysku..
![]()
Och nie! Trzymam kciuki, musi być wszystko dobrze!Powiem Wam, że siedzę na IP, bo po drzemce o 17:00 w toalecie krew, jednorazowo, ale muszę sprawdzić.
Jestem po badaniu wszysko ok, Dzidzia ❤ma się dobrze, serduszko zasuwa ❤, możliwe że to po długim badaniu w piątek, ze jakies naczynie jest wrażliwe, nawet po 48h! Dzięki KochaneMatko, powodzenia. Trzymam kciuki. Na pewno wszystko będzie ok, ale można się wystraszyć![]()
No widzisz ja byłam pewna ze wszystko jest dobrze!Jestem po badaniu wszysko ok, Dzidzia ❤ma się dobrze, serduszko zasuwa ❤, możliwe że to po długim badaniu w piątek, ze jakies naczynie jest wrażliwe, nawet po 48h! Dzięki Kochane!
No i ekstra... A powiedz mi na każdej IP tak szybko przyjmują.. Nigdy nie byłam i obym nie musiała... Z ciekawości pytam czy poprostu kobiety w ciąży mają pierwszeństwoJestem po badaniu wszysko ok, Dzidzia ❤ma się dobrze, serduszko zasuwa ❤, możliwe że to po długim badaniu w piątek, ze jakies naczynie jest wrażliwe, nawet po 48h! Dzięki Kochane!
Kochana ja tez mam zero objawow,sutki tylko wrazliwe,mdlosci prawie juz wogole,apetyt normalny...wiem ze jestesmy na tym samym etapie to moze tak ma byc.brzuch tez mi juz widac30.09.. Martwię się już.. A gdzie jeszcze do końca miesiąca... U mnie też prawie wszyscy wiedzą bo mi brzuszek widać i to spory... Więc nie da się tego już ukryć
O matko i co??Powiem Wam, że siedzę na IP, bo po drzemce o 17:00 w toalecie krew, jednorazowo, ale muszę sprawdzić.
UfffJestem po badaniu wszysko ok, Dzidzia ❤ma się dobrze, serduszko zasuwa ❤, możliwe że to po długim badaniu w piątek, ze jakies naczynie jest wrażliwe, nawet po 48h! Dzięki Kochane!
To zobacz prawie caly tydzien przede mną30.09.. Martwię się już.. A gdzie jeszcze do końca miesiąca... U mnie też prawie wszyscy wiedzą bo mi brzuszek widać i to spory... Więc nie da się tego już ukryć