• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamy 2020

Ale dziś zauważyłam, że pojawiło się pierwsze mleko. Nie wiem czy mam się cieszyć i czy to zwiastuje bezproblemową laktację 🤔
U mnie też sie już pojawiło jak ścisne brodawke,ale czy to o czymś świadczy to nie wiem...mleko dostaje dopiero w trzeciej/czwartej dobie...
Twardnienie brzucha ale bolesne, to takie dziwne uczucie trochę jak normalny skurcz taki co w łydkę łapie a trochę jak silna miesiączka.
U mnie już też takie bóle się pojawiają...nie jest to zbyt przyjemne..

reklama
Cześć dziewczyny :) przestały mi wyskakiwać powiadomienia i myślałam, że cicho na forum się zrobiło, a tu tyle stron do nadrobienia:) właśnie czytam, że też się u Was pojawia twardnienie brzucha czyli to normalne, a już się dzisiaj zaczynałam martwić. Ja mam 31 lat pierwsze dziecko, a z mężem po ślubie jesteśmy dwa lata:) z zawodu jestem nauczycielką w przedszkolu. Jutro idę na prenatalne trzymajcie kciuki:)

reklama
Cześć dziewczyny :) przestały mi wyskakiwać powiadomienia i myślałam, że cicho na forum się zrobiło, a tu tyle stron do nadrobienia:) właśnie czytam, że też się u Was pojawia twardnienie brzucha czyli to normalne, a już się dzisiaj zaczynałam martwić. Ja mam 31 lat pierwsze dziecko, a z mężem po ślubie jesteśmy dwa lata:) z zawodu jestem nauczycielką w przedszkolu. Jutro idę na prenatalne trzymajcie kciuki:)
Daj znaka co u malenstwa jak bedziecie po :) o ktorej masz wizyte?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry