Chichuni
Fanka BB :)
Super! Gdzie dokładnie?Jadę w wakacje na mazury.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super! Gdzie dokładnie?Jadę w wakacje na mazury.
Podlasie bez słońca ale cały dzień 26 stopni i zero deszczu [emoji7][emoji7][emoji16]na Mazurach słońce! Zapraszam [emoji16]
Nie wiem dokładnie.. Ale jak wróciliśmy z gór doszliśmy do wniosku że teraz bliżej z maluszkiem... Na pewno będziemy szukać domku nad jeziorem.. Spokój cisza zeby starsze też się nie nudziły.Super! Gdzie dokładnie?
mi się podobają nietypowe imionaDla Córci ❤ tak Wiktoria, prababci, od zawsze tak planuje nazwać Córeczkę ❤❤! A Ty jak tam już jest ustalone
?
Chyba do żabki pójdę...Picollo raczej
Fajnie. Na Mazurach pięknie. Tylko komarów duzoNie wiem dokładnie.. Ale jak wróciliśmy z gór doszliśmy do wniosku że teraz bliżej z maluszkiem... Na pewno będziemy szukać domku nad jeziorem.. Spokój cisza zeby starsze też się nie nudziły.
Wiem.. Często jeździłam do mikołajek... Tzn do Gołębiewskiego... Ale teraz zobaczymy... Wolę domek dla nas i dla maluszka.. Z dala od hoteluFajnie. Na Mazurach pięknie. Tylko komarów duzo![]()
No powiem Ci, że ja tak stać za długo tez nie mogę, muszę sobie robić przerwy, wiec wszystko robię na ratyZazdroszczę aktywności, ja zakupy raz zrobię i stres, bo potem mam plamki bezowe, zatem stanie w kuchni to już w ogóle, dobrze ze na słodkie nie mam ochoty.
Pieknych imienin z Hasbendem![]()
W Malinowce jest pięknie, nad jeziorem, blisko las. Uwielbiam tam jezdzicWiem.. Często jeździłam do mikołajek... Tzn do Gołębiewskiego... Ale teraz zobaczymy... Wolę domek dla nas i dla maluszka.. Z dala od hotelu
ZapiszeW Malinowce jest pięknie, nad jeziorem, blisko las. Uwielbiam tam jezdzic