Dorota991
Fanka BB :)
Moje ostatnie usg 31.08, a kolejne 3.10 tazke berwa rozumiemTak, bylam ponad 3 tygodnie temu

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Moje ostatnie usg 31.08, a kolejne 3.10 tazke berwa rozumiemTak, bylam ponad 3 tygodnie temu

❤ Również dobrego popołudniaRozumiem Cie, ja bylam w czwartek na USG, Dzidzia ❤ zdrowa.I po wczorajszych zakupach i plamieniu juz czuje się taka jakas wystraszona, a u mnie to 13+2.
Obiad zjadlam bez entuzjazmu. Od wczoraj kluje mnie po lewej sronie, wierzę że wszystko jest dobrze, ale do kolejnego USG 9 dni. Co poradzić, że się martwimy.
Dobrego popołudnia!

Ktory tydzien jesli mogę spytać ?Moje ostatnie usg 31.08, a kolejne 3.10 tazke berwa rozumiemmi też oprócz tego delikatnego pobolewa nia nic nie jest, ale musimy myśleć pozytywnie

11+1Ktory tydzien jesli mogę spytać ?
 więc w sierpniu widziałam serduszko i teraz czekam na prenatalne
 więc w sierpniu widziałam serduszko i teraz czekam na prenatalne 
Ja mam już w ten piątek i normalnie dłuży mi się okropnie. A tydzień temu mialam usg i juz nie moge doczekac sie drugiegoCześć dziewczyny, u mnie całkiem dobry dzień wyspana, nic mnie nie boli, nie kujepo tych dniach bolu trochę ulgi
ja jeszcze dwa tygodnie do kolejnej wizyty zawału dostane

wiesz co czujeJa mam już w ten piątek i normalnie dłuży mi się okropnie. A tydzień temu mialam usg i juz nie moge doczekac sie drugiego
 ale musimy przetrwać. Miejmy tylko nadzieję ze wszytko do wizyt będzie dobrze
 ale musimy przetrwać. Miejmy tylko nadzieję ze wszytko do wizyt będzie dobrze
Oczywiście, że będzie. Nie ma innej opcji!wiesz co czujeale musimy przetrwać. Miejmy tylko nadzieję ze wszytko do wizyt będzie dobrze

Tak wczoraj narobiłyście smaku na kfc że namówiłam męża na pizzę dzisiaj