reklama
AttreA
Fanka BB :)
Witaj, u mnie wg om 10+5To ja też się przywitampodczytuje już chwilę. Dzisiaj 10+6, termin na 20.04, to moja pierwsza ciąża i też nie mam prawie żadnych objawów poza wzdęciami i czasami mdłościami z głodu, ale to miałam już przed ciążą ;p
WitamyGratulujemy
A foto bobasa masz ?
Oby szybciutko Ci przeszło i było lepiej![]()
A mam

Załączniki
P
pożegnanie
Gość
Gratulacje ❤!Witajcie Kobietki!Witam się z Warszawy, mam 33 lata i to moja pierwsza ciąża, dziś 13+3, termin mam wg Om 4.04 a wg usg 3.04
zdecydowałam się "objawić" bo wreszcie mam siłę coś napisac, do tej pory byłam biernym acz regularnym obserwatorem Waszych rozmów
ja swoją ciąże przechodzę fatalnie, od 7 tygodnia leżę w łóżku bo nie jestem w stanie inaczej funkcjonować, wymioty (a raczej torsje, bo nic prawie nie jem) codziennie do 4 razy, mdłości non stop. Najgorsze jest wychodzenie na badania, wracam jak po drodze krzyżowej, a mąż musi mnie podtrzymywać... To tak w skrócie, pożaliłam się
miłego dnia!
![]()
Współczuję takich objawów!
P
pożegnanie
Gość
Gratulacje ❤To ja też się przywitampodczytuje już chwilę. Dzisiaj 10+6, termin na 20.04, to moja pierwsza ciąża i też nie mam prawie żadnych objawów poza wzdęciami i czasami mdłościami z głodu, ale to miałam już przed ciążą ;p
O jaki dzisiaj wysyp

P
pożegnanie
Gość
I tu gratulujemy❤, ale dziś przyrost nowych Mam!U nas termin na 5.04 jeśli wszystko będzie dobrzewitamy ❤❤

Nie wiem czy bym mogła tak obserwować i się nie odzywac, zbyt rozmowna jestem

P
pożegnanie
Gość
Ide na śniadanie, wspaniała Teściowa dzwoni od 06:30 a to sie wyspalam!!!!!
Myszko
Witamy Cię serdecznieWitajcie Kobietki!Witam się z Warszawy, mam 33 lata i to moja pierwsza ciąża, dziś 13+3, termin mam wg Om 4.04 a wg usg 3.04
zdecydowałam się "objawić" bo wreszcie mam siłę coś napisac, do tej pory byłam biernym acz regularnym obserwatorem Waszych rozmów
ja swoją ciąże przechodzę fatalnie, od 7 tygodnia leżę w łóżku bo nie jestem w stanie inaczej funkcjonować, wymioty (a raczej torsje, bo nic prawie nie jem) codziennie do 4 razy, mdłości non stop. Najgorsze jest wychodzenie na badania, wracam jak po drodze krzyżowej, a mąż musi mnie podtrzymywać... To tak w skrócie, pożaliłam się
miłego dnia!
![]()

reklama
maartulka
DziękujeHej ☺ GratulacjePiękny bobo
U mnie termin na 04.04
A co do płci lekarz nic nie sugerował ?