Monika2211
Fanka BB :)
A idź Ty Babo jedna!Przed ciążą ważyłam 55 kg, teraz mam 12+4 i ważę zacne 52 kgz córką też chudłam na początku ciąży do 6 miesiąca.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A idź Ty Babo jedna!Przed ciążą ważyłam 55 kg, teraz mam 12+4 i ważę zacne 52 kgz córką też chudłam na początku ciąży do 6 miesiąca.
I już coraz częściej muszę odpinać guzik od spodni:/Rośniemy![]()
Tak, mój problem ze spaniem nazywa się Marcel i ma 1.5 roku....Tak strasznie chce mi się spac, a nie moge zasnacteż macie problemy ze spaniem? Jak sobie radzicie?
Ja odjeżdżam jak tylko się przytulę do poduszkiTak strasznie chce mi się spac, a nie moge zasnacteż macie problemy ze spaniem? Jak sobie radzicie?
No wali po jajniku lewym!!!! Więc daje tam z kopa, sama na USG widzialam jak nóżki ❤prostuje, więc dosięga!Co juz Cie dziecko ze tak powiem kopie?![]()
Suuuper, jeśli byś mogła to byłabym wdzięczna, bo ja nie mam Facebooka@Patii_666 na dziewczynke mi sie to wyglada,jaki wiek byl na usg?jak chcesz to wstawie zdjecie na fb stronie i zapytam
Apetyt mam. Jem normalnie, czasem wręcz dosłownie za dwóchA idź Ty Babo jedna!Że też nie mogłam przeoczyć tego posta
A jak u Ciebie z apetytem?
Nie wiem jak to było nie przespać nocy przy dziecku. Nie mialam nocami problemu. Spala przy mnie, cale noce. Nawet jak odstawiłam od piersi, to normalnie przesypiała każdą noc. Ząbków nie odczulam, kolki atakowały za dnia.Tak, mój problem ze spaniem nazywa się Marcel i ma 1.5 roku....
Z Twojej wypowiedzi doskonale rozumiem tylko tę część - "strasznie chce mi się spać" bo co do zasypiania to poczuję tylko poduszkę pod głową i odlatuje...tylko co z tego jak co chwila się budze bo synkowi nie wygodnie, za gorąco, za mało miejsca, piciu itd w nieskończoność... A tu niedługo na świecie pojawi się młodsze rodzeństwo...
Mój normalnie przespał w swoim życiu całe 2 nockiApetyt mam. Jem normalnie, czasem wręcz dosłownie za dwóch![]()
Nie wymiotuje ani nic z tych rzeczy. Ale ja od zawsze byłam szczypior. Taki moj chyba urok
Nie wiem jak to było nie przespać nocy przy dziecku. Nie mialam nocami problemu. Spala przy mnie, cale noce. Nawet jak odstawiłam od piersi, to normalnie przesypiała każdą noc. Ząbków nie odczulam, kolki atakowały za dnia.
Teraz nie mogę spac..![]()
U Ciebie po lewym, u mnie prawy dewastuje. Przez większość dnia czuje taki rozpych z prawej strony. Jak usne za dnia, to wręcz potrafi mmie wybudzić! Taka wredma czupakabra, po ojcu..No wali po jajniku lewym!!!! Więc daje tam z kopa, sama na USG widzialam jak nóżki ❤prostuje, więc dosięga!![]()