reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ehhh... nie wiem co z tymi teściowymi, na ogół dobra kobita, ale nie może wyjsc jej z nawyku wtracanie swojego nosa w nie swoje sprawy... czekam, aż wypali jeszcze z czymś to jej powiem co myślę;)
A jeśli chodzi o tatara... zjadłabym😁
To będę 3mac kciuki:)
Ja mam wizyte o 13 :)

Cos o tym wiem... Moja Tesciowa spoko babeczka ale dziś mnie tak zagrzała... Zmywarka się nam dziś zepsuła no i chcieliśmy jechać nowa kupić No ale teściowa też chciała jechać i wyszło tak że ona z moim pojechali i ona zmywarkę mi wybierała no mój w tym problemu nie widzi ale ja jestem tak wściekła, nie odzywam się do niego... Bo chajtal się z mamą czy że mną.... Kuchnia jest moja czy jej...

reklama
Właśnie jestem na etapie zakupu... totalnie nie mogę spać w nocy... krece się tylko z boku na bok... a przecież co będzie jak brzuch będzie mocno rósł !! 😱😱😱 kupie chyba poduchę typu C ;)
Ja kupilam C w smyku z cebuszki chyba, mega wygoda, lepsza niz ta ktora mialam w poprzednich ciazach, a tp byla jakas mami czy jakos tak

Cos o tym wiem... Moja Tesciowa spoko babeczka ale dziś mnie tak zagrzała... Zmywarka się nam dziś zepsuła no i chcieliśmy jechać nowa kupić No ale teściowa też chciała jechać i wyszło tak że ona z moim pojechali i ona zmywarkę mi wybierała no mój w tym problemu nie widzi ale ja jestem tak wściekła, nie odzywam się do niego... Bo chajtal się z mamą czy że mną.... Kuchnia jest moja czy jej...

Oj przeżywałam to jakieś 9 lat temu jak teściowa uparła się nam w prezencje ślubnym kupić pralkę :crazy: najtańsza, bez żadnego odliczania czasu prania, opóźnienia startu... jak włączałam pranie to nawet nie wiedziałam kiedy się skonczy.
I jeszcze komentarz teścia- no my mamy taka sama, tylko wyświetlacz ma:crazy:

Na szczescie przez 1 rok małżeństwa pokazałam ze mam swoje zdanie, już się nie mieszają :) co najwyżej pomagają i bardzo mnie to cieszy, ze udało nam się dogadać :) A teraz naprawdę mogę na nich liczyć :)

Oj przeżywałam to jakieś 9 lat temu jak teściowa uparła się nam w prezencje ślubnym kupić pralkę :crazy: najtańsza, bez żadnego odliczania czasu prania, opóźnienia startu... jak włączałam pranie to nawet nie wiedziałam kiedy się skonczy.
I jeszcze komentarz teścia- no my mamy taka sama, tylko wyświetlacz ma:crazy:

Na szczescie przez 1 rok małżeństwa pokazałam ze mam swoje zdanie, już się nie mieszają :) co najwyżej pomagają i bardzo mnie to cieszy, ze udało nam się dogadać :) A teraz naprawdę mogę na nich liczyć :)

No my już 7 lat po ślubie i był spokój a Teraz znów coś... Tylko nie wiem czy mój jej zaproponował czy ona mu dzwoniła że z nim jedzie... Ale byłam wściekła a oni nie wiedzą o co mi chodzi... No jak to o co to moja kuchnia i to mi, się ma podobać itd sprzęt... A nie ona se będzie wybierać a my za to płacimy... Przyjechali potem że już wybrali itd a ja swoje powiedziałam... I mój zwalił to na homrny w ciąży itd :/

No ja też mogę na nią liczyć i pomagają itd no ale to co się dziś wydarzyło to ja nie wiem chyba się zapomniała bo już kiedyś kiedyś miałam pogadankę i było powiedziane ona ma swój dom i se tam, rządzi a ja tu

reklama
Do góry