Ta cena [emoji2356] trochę kurczę dużo jak za termometr [emoji39]
No na pewno sa jakies tansze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ta cena [emoji2356] trochę kurczę dużo jak za termometr [emoji39]
I bądź tu mądryMi flo i femometer teraz wyznaczyło owu na 22.09 wpisywałam temp i testy owu, a ovufriend na 20.09 wyznaczyło, choć bardziej czułam że owu jest bliżej 22, ovufriend wylicza mi okres na dzisiaj, femometer na wtorek a flo zaznaczyło, że okres może się opóźnić o 2 dni, także zobaczymy![]()
Mnie w tym cyklu zaskoczył fakt, że bolała mnie lewa strona najpierw i myślałam, że z lewego jajnika będzie owu, a na USG na prawym był pęcherzykDlatego trzeba się kochać co 2-3 dni cały cykl i można się wspomagać testami owu i wtedy masz jakiś obraz. Mi np w tym cyklu testy owu ból owulacyjny i temperatura się pokryły. Wszystko zadziało się 15dc
No na pewno sa jakies tanszeja akurat mam ten wiec wiem ze jest okej, nie mogę się wypowiedzieć o innych bo nie uzywalam
![]()
My mamy dla dziewczynek Natalia, Ewa, Nicol a dla chłopczyka NikodemNooo i wczoraj właśnie było o tych bliźniakach bo ogólnie chciałbym córeczkę ale wiadomo ważne , żeby zdrowe byłoi P chce Oliwkę ja Lilke i się śmialiśmy, że mogą być dwie dziewczynki [emoji23][emoji23]
Można wcześniej ale po co. Nie lepiej zrobić dopiero jak się okres spóźnia?Dziewczyny a jeśli okres mam dostać 13 października to kiedy ewentualnie mogę zrobić betę w laboratorium? Dopiero 13?
Mnie w tym cyklu zaskoczył fakt, że bolała mnie lewa strona najpierw i myślałam, że z lewego jajnika będzie owu, a na USG na prawym był pęcherzyk [emoji23] i później faktycznie bardziej prawa strona mnie bolała.
O, superJa jutro też jadę na 19![]()
No wiem wiem.... poczekam cierpliwieMożna wcześniej ale po co. Nie lepiej zrobić dopiero jak się okres spóźnia?
Tego Ci życzęMnie bolały na zmianę, ale chyba częściej i bardziej prawy i tak tez wychodziło z usg. Teraz niby lewy wyprodukował pęcherzyk, mam nadzieje, ze ładnie rośnie [emoji848]