Sherlook
Fanka BB :)
Ja idę w czwartek czyli będzie 5 dcA może w 4 albo w 5dc? Bo jutro jak by się rozkręciło to będzie 1dc i badania będą nie miarodajne.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja idę w czwartek czyli będzie 5 dcA może w 4 albo w 5dc? Bo jutro jak by się rozkręciło to będzie 1dc i badania będą nie miarodajne.
Ja teżTego każdej z osobna życzę [emoji3590][emoji3590]
No to 5dc to tak na styk się zmieścisz.Ja idę w czwartek czyli będzie 5 dc[emoji846] Niestety tylko wtedy dam radę i jeszcze muszę brać urlop[emoji36][emoji36]
Ja chyba owulacyjnym[emoji1787][emoji1787] bo na ciążowym to raczej nie zobaczę nawet cienia cienia bo okres przyjdzie. Nie chcę się spóźnić 14 dni[emoji1787][emoji1787]Ja też [emoji177][emoji177][emoji177] zbombardujemy forum zdjęciami testów [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Wiem wiem. Ale pracuje w takim miejscu, że nikt mnie nie zastąpi od wtorku do środy, a w poniedziałek będzie za wcześnie. Do tego zużyłam wszystkie dni na żądanieNo to 5dc to tak na styk się zmieścisz.
Ja idę w czwartek czyli będzie 5 dc[emoji846] Niestety tylko wtedy dam radę i jeszcze muszę brać urlop[emoji36][emoji36]
Trzymam mocno kciuki, żeby małpa wcale nie przyszła. A kysz z niąJa chyba owulacyjnym[emoji1787][emoji1787] bo na ciążowym to raczej nie zobaczę nawet cienia cienia bo okres przyjdzie. Nie chcę się spóźnić 14 dni[emoji1787][emoji1787]
Moje marzenieJa to mam farta. Mam laboratorium 3 minuty od domu i drugie 3 minuty od pracy i czynne od 6 rano (pracuje od 7) i wyniki online nawet tego samego dnia [emoji16]
Ja też [emoji177][emoji177][emoji177] zbombardujemy forum zdjęciami testów [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Ja bardziej wierzę w wasze ciąże niż w swoją [emoji85]Trzymam mocno kciuki, żeby małpa wcale nie przyszła. A kysz z nią [emoji41][emoji41]