Mimi94
Fanka BB :)
I to mnie martwi. Ale czytałam, że przy pcos i IO jest podwyzszonyNo testosteron podwyższony.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I to mnie martwi. Ale czytałam, że przy pcos i IO jest podwyzszonyNo testosteron podwyższony.
No i zrobiłam test, bielszy nie będzie![]()
Przykro miNo i zrobiłam test, bielszy nie będzie![]()
Oj to prawda, @ może się spóźniać, ale jak tylko wykonam test to natychmiast się zjawiaTest zazwyczaj magicznie przywołuje małpiszona[emoji3526]
Nie mam już nadziei, nawet cień cienia.
Nordtest chyba raczej jest ok
Ale jest tylko trochę podwyższony. Ogólnie wyniki moim zdaniem bardzo dobre. Ciekawe co u mnie jutro wyjdzie. Aż sie stresuje. Najgorzej, że na amh muszę czekać aż 10 dni[emoji24]I to mnie martwi. Ale czytałam, że przy pcos i IO jest podwyzszony
No właśnie ja się zastanawiałam nad AHM ale to prawie 200zl.i póki nie będę miala zalecenia lekarza robić chyba nie bedeAle jest tylko trochę podwyższony. Ogólnie wyniki moim zdaniem bardzo dobre. Ciekawe co u mnie jutro wyjdzie. Aż sie stresuje. Najgorzej, że na amh muszę czekać aż 10 dni[emoji24]
U nas tylko 125 zł, ale Lublin to małe miasto na wschodzie [emoji16][emoji16] chociaż w diagnostyce ponad 140 zł. Dziś porównałam ceny. Ja muszę je zrobić bo mam 35 lat na karku.No właśnie ja się zastanawiałam nad AHM ale to prawie 200zl.i póki nie będę miala zalecenia lekarza robić chyba nie bede
Ja 26. Jak mi w invimedzie zalecą to zrobię,U nas tylko 125 zł, ale Lublin to małe miasto na wschodzie [emoji16][emoji16] chociaż w diagnostyce ponad 140 zł. Dziś porównałam ceny. Ja muszę je zrobić bo mam 35 lat na karku.