Mimi94
Fanka BB :)
Wczoraj plamiłam, dziś 1dcW ktorym dc robione badania?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wczoraj plamiłam, dziś 1dcW ktorym dc robione badania?![]()
Widzę że my ciągle na tym samym wózku, mam tak samo jak TyOh a ja już po pracyod samego wstania czułam jajniki jakby ważyły tone i kłuły , w pracy masakra ale tak do 11 potem powoli się rozeszło dziś mam 12 DC cykle 28 ale bywają raz na jakiś dłuższy czas 26 wiec może dziś pękł pęcherzyk
wczoraj było co trzeba dziś może też będzie - nadzieja jest
)
Nie, ja jestem nowicjusz w tych sprawach bo pierwsza ciąża była od razu ....Z facetamiehhh... A miałaś przepisany kiedyś clo na wzrastanie?
Ja też trzymamWidzę że my ciągle na tym samym wózku, mam tak samo jak Tytrzymam kciuki za Nas mocno w tym cyklu
![]()
Słyszałam, że po clo też lubią się robić torbiele. Ale u mnie akurat działa na wzrastanie idealnie i endo też superTylko przy clo trzeba brać coś na wzrost endometrium bo clo uszkadza.
A musisz zażywać coś na pęknięcie? Czy same pękają?Słyszałam, że po clo też lubią się robić torbiele. Ale u mnie akurat działa na wzrastanie idealnie i endo też super [emoji2368]
Często przy cyklach bezowulacyjnych, bądź przy słabym wzrastaniu pęcherzyków jest przypisywany i ma duża skutecznośćNie, ja jestem nowicjusz w tych sprawach bo pierwsza ciąża była od razu ....
Czytam że dużo z Was go przyjmuje
Teraz w tym cyklu sam pękł. Musiał być dość spory bo jajnik miałam podrażniony od cialka żółtego, a ból tak mocny, że 3 dni mi się trzymał i chodziłam zgięta w półA musisz zażywać coś na pęknięcie? Czy same pękają?
Gin się radował że cię bolało 3 dni? [emoji1787][emoji1787][emoji1787]Teraz w tym cyklu sam pękł. Musiał być dość spory bo jajnik miałam podrażniony od cialka żółtego, a ból tak mocny, że 3 dni mi się trzymał i chodziłam zgięta w pół [emoji2368] co cholernie uradowało mojego gin[emoji23]
Ja chodzę tylko prywatnie, więc za badania i tak bym płaciła. Sama je zrobiłam, bo szkoda mi czasu na kolejne wizyty już w wynikami. Spisałam te które dziewczyny robiły i na stronie mojego gina też są rozpisane i się pokrywają.To Wam tylko zlecają? Mój ginekolog zawsze mnie pyta, czy chce iść sama do lab czy ma mi dać skierowanie do szpitala na weekend, żeby mi zrobili za free![]()