młoda1994
Fanka BB :)
To czerwcowe. Mylnelo mi się.Nie znalazłam takiego wątku.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To czerwcowe. Mylnelo mi się.Nie znalazłam takiego wątku.
Prawda! Bo jak to cykl stracony to będę żałowaćZarodek jest chroniony to jakiegoś tam etapu. Baw się napij się. Jeszcze będziesz miała pewnie momenty w życiu kiedy będziesz musiała sobie odmawiać. Teraz póki co baw się ile wlezie i pij
Nie nie. Ja poczekamTydzień do okresu więc, jeszczeeeeee
Chyba, że chcecie wcześniej to lecę po markera i test [emoji16][emoji16]
Właśnie dlatego ja bym się nie zastanawiala. Ja teraz w niedzielę mam 10 rocznicę związku także też sobie nie odmówię ale ja dopiero wtedy będę w 11dcPrawda! Bo jak to cykl stracony to będę żałować [emoji16]
To czerwcowe. Mylnelo mi się.
Nie rób testu bo ma prawo pokazać biel. Pamiętaj że ja latam z [emoji375]4 dni do miesiączki cykl 31. Powiedzcie mi że nie mam po co robić testu i to do tego popołudniu. [emoji2356] Bo już mi odbija. Muszę to od was usłyszeć
A co to nowy wątek?Zastanawiam się po co laski które nie są w ciąży mają okres siedzą na wątku październikowe mamy 2021?[emoji848]
4 dni do miesiączki cykl 31. Powiedzcie mi że nie mam po co robić testu i to do tego popołudniu. [emoji2356] Bo już mi odbija. Muszę to od was usłyszeć
Twój komentarz jest nie zrozumiały że nawet się domyśleć nie potrafię o co ci chodziO w ciul miesięcy hahha, spoki.